KVA Jeugdweekend!

Jaaa! Ook dit jaar organiseert KVA weer een fantastisch jeugdweekend. Van 14 t/m 16 juni gaan we een weekendje weg en zullen we kamperen, volleyballen, BBQ-en, en nog meer dingen die bij een leuk weekend horen. De inschrijfformulieren zijn uitgedeeld, en je kan je inschrijven t/m 1 juni.

Meer informatie en inschrijven: hier

Concept teamindeling jeugd

Voor komend seizoen is de conceptteamindeling van de CMV en de jeugd bekend. Let op, er kunnen aan het begin van het seizoen nog veranderingen worden doorgevoerd, dus houd de website goed in de gaten.

SMASH! Battles

Voor de tweede keer worden de Amsterdamse Smash! Battles bij het Olympisch stadion georganiseerd. Dit keer zal Dustin Bontrop, libero uit de eredivisie, aanwezig zijn om uitgedaagd te worden, te coachen en te scouten. Kom jij laten zien dat KVA de beste Smashers heeft? Schrijf je dan met een teamgenoot in!

Week van het sportplezier!

Deze week vieren we met KVA de week van het sportplezier. Celeste Plak, de bekende volleybalster uit het Nederlands damesteam, heeft daarover een filmpje gemaakt (klik hier). En als jij jouw sportiefste foto op social media plaatst met #sportplezier, dan maak je kans op een te gekke prijs. Dan komt het WK & EK entertainmentteam namelijk kijken bij jouw volgende wedstrijd!

Vriendjesmiddag 22 februari

Heb jij een vriendje of vriendinnetje die het ook leuk vind om te volleyballen? Neem hem/haar mee! Maandag 22 februari organiseert KVA namelijk het Vriendjestoernooi! Alle CMV-leden van KVA mogen een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de open training. Door middel van verschillende spelletjes gericht op volleybal en balgevoel zullen de elementen van volleybal aan bod komen. Een goede introductie in de gezellige teamsport volleybal!
Datum: Maandag 22 februari 2016
Tijd: 17:00 – 18:30 uur (aanmelding is op de avond zelf)
En voor de winnaar van de dag is er een lekkere prijs!

16 januari, de jeugdbeker!

Hoe zitten het jeugdbekerkampioenschap in elkaar? Er moeten drie wedstrijden gewonnen worden, met zoveel mogelijk punten, om de finale te mogen spelen. Hier een verslagje van de wedstrijden van KVA.

De eerste wedstrijd winnen we met twee vingers in de neus. Gelukkig maar, want we zijn nog niet helemaal wakker. De tweede wedstrijd begint slecht, maar zodra we 5 minuten op weg zijn, maken we een inhaalslag en met een prachtige “voetvolley” van Kim zijn we wakker en winnen we dik. De derde wedstrijd moeten we tegen een jongensteam van Albatros. De scheidsrechter is een coach van Albatros. We gaan er uiteraard van uit dat scheidsrechters onpartijdig zijn, maar wanneer wij met 7 punten voor staan, komt de bal verkeerd terecht op de pink van Lara en ze breekt haar nagel, die aardig begint te bloeden. Het bloed druppelt op de grond en Lara zegt tegen de scheids dat ze geblesseerd is. De scheids laat haar het veld af gaan en laat, voordat ze het veld heeft kunnen verlaten het Albatros team al serveren. Iedereen is een beetje van slag en Lara moet even behandeld worden. Helaas had de scheids daar geen geduld voor en dat gaf wat onenigheid, vooral met onze coach Henk.Desondanks hebben we ons goed herpakt en hebben we Albatros dik ingemaakt.

Na een pauze volgen 2 finalewedstrijden om uit te maken wie van de drie nummers 1 kampioen zou worden.  1 keer gewonnen, 1 keer verloren… maar we waren niet de enige. Alle andere teams deden hetzelfde. Het ging dus om de punten….

Smashing, US en KVA, spannend….

Maar… KVA6 WINT MET 5 PLUSPUNTEN!!!!

Geschreven door Kim en Leonie van Sluis

Thuisspeelzaterdag 14 november

Beste KVA jeugdleden!
Aankomende zaterdag is het weer zo ver, er is weer  een KVA thuisspeeldag in Sporthal de Pijp. Deze dag belooft een hele gezellige dag te worden en er zullen verschillende activiteiten voor de jeugd georganiseerd worden. Dus kom vooral! Hieronder een overzicht met de activiteiten:

Tussen 13.00 en 17.00 uur spandoeken maken voor KVA teams in sporthal de Pijp. Heren 1 speelt om 15.00 uur dus heb jij je spandoek voor 15.00 uur af, dan kunnen wij deze al ophangen bij de wedstrijd van Heren 1!!! De twee mooiste spandoeken krijgen een prijs. Spandoeken mogen ook in koppels worden gemaakt.

Kom Heren 1, Heren 2 en jeugd 1 aanmoedigen met je hele team in sporthal de Pijp. Heren 1 speelt om 15.00 uur, Heren 2 om 17.00 uur en Jeugd 1 om 17.00 uur. Het beloven spannende wedstrijden te worden. Daar wil jij toch ook bij zijn?

DJ’s gezocht!!! Tussen de wedstrijden door mogen we muziek draaien om een gezellig sfeer in de hal te creëren en de teams op te peppen, vind je het leuk om dit te doen? Meld je dan aan via jeugdcommissie@kvavolleybal.nl.

Daarnaast zijn we op zoek naar KVA jeugleden die tijdens de feestactiviteiten (beginnen om 20.30) willen DJ’en. Hiervoor kun je je ook aanmelden via jeugdcommissie@kvavolleybal.nl

Dineer mee met KVA. Om 19.00 uur zal een cateraar een diner voor de KVA leden verzorgen in Sporthal de Pijp (cafe boven). Jeugdleden kunnen mee eten voor 5 euro. Wil jij ook mee eten? Geef je op via evenementen@kvavolleybal.nl

Party!!! Om 22.30 begint het KVA feest! Hier wil je toch ook bij zijn?! Kom met je gehele team!