Webshop KVA

In onze eigen KVA-webshop kun je wedstrijdshirts, kleding en andere volleybalartikelen bestellen.

Duurzaam
Voor het wedstrijdshirt hebben we gekozen voor een meer duurzame variant van het merk Jako, gemaakt van 100% gerecycled polyester. Het nieuwe shirt lijkt op het oude KVA-wedstrijdshirt, maar heeft een V-hals in plaats van een kraagje. Bedrukking als het logo en KVA volleybal is in de stof verwerkt. Je rugnummer wordt er door de mensen van Sport 2000 opgedrukt.

Bestellen
In de webshop worden naast het KVA-wedstrijdshirt ook sleeves, broeken, kniebeschermers, sportsokken en fluitjes aangeboden.

Rugnummer
Toewijzing van je rugnummer loopt via de ledenadministratie om dubbele nummers te voorkomen. Als je al een rugnummer hebt kan je deze opgeven bij je bestelling.

Wasvoorschrift?
Het wedstrijdshirt binnenstebuiten in de was doen, niet heter dan 40 graden wassen en niet in de droger vanwege de opdruk. Voor de maten hebben we een globale indicatie van de website van Jako. De shirts vallen wat kleiner uit. We hebben geen passhirts in de sporthal.

Libero?
Als libero kan je contact opnemen met ledenadministratie@kvavolleybal.nl voor opties.

Voorraad?
Er zijn nog enkele wedstrijdshirts op voorraad maar vooral de jeugdmaten. Mocht je daar belangstelling voor hebben kan je ook contact opnemen met de ledenadministratie@kvavolleybal.nl.