Jeugd

Welkom bij de jeugdafdeling van KVA! Bij KVA vormt de jeugd een belangrijk deel van de vereniging. We vinden het erg belangrijk dat iedereen die wil volleyballen bij onze club terecht kan. We hebben dan ook teams in bijna alle categorieën vanaf 7 jaar. Onze jeugdtrainers zijn allemaal heel gemotiveerd en hebben verstand van het spelletje. Bij KVA vinden we het erg belangrijk dat de kinderen in goede handen zijn.

3 keer gratis proeftrainen of meteen lid worden? Ga naar ‘Lid worden’.

6 t/m 11 jaar: Cool Moves Volley (CMV)
Hét volleybal voor iedereen tussen de 6 en de 11 jaar! Cool Moves Volley (CMV) is dé manier om goed te leren volleyballen. In verschillende niveaus word je klaargestoomd voor het echte volleybal. Bij KVA hebben we teams in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar die allemaal wedstrijden spelen. Je kan bij ons terecht voor CMV-niveau 3 t/m 6 waarna je doorgaat naar de aspiranten. De trainingen voor CMV zijn bij ons om 17.00 uur (je kan al eerder de zaal in om je om te kleden). Het schema vind je hier.

12 t/m 17 jaar: aspiranten
Ben je tussen de 12 en 17 jaar? Dan ben je hier op het goede adres. De aspiranten zijn bij ons opgedeeld in verschillende teams die op zaterdag meedoen aan de Amsterdamse competitie. De lagere teams spelen op een kleiner veld (7 meter), en de hogere teams spelen op een seniorenveld. Als je 18 bent, sluit je aan bij de senioren.

Activiteiten
De Jeugdcommissie organiseert het hele jaar vol leuke activiteiten voor de jeugd. Denk aan het Ouder-kind toernooi, de vriendjesmiddagen, en natuurlijk het welbekende KVA-Jeugdweekend! Heb je vragen over de jeugdafdeling? Neem dan contact op met de jeugdcommissie jeugdcommissie@kvavolleybal.nl. Zij weten echt alles!

3 keer gratis proeftrainen of meteen lid worden? Ga naar ‘Lid worden.

Voorbeelden Jeugd evenementen: