Trainingsschema

Deze zomer is de TC druk bezig geweest met het ontwikkelen van een vernieuwd trainingsschema voor de seniorenteams van KVA. We hebben twee grote veranderingen doorgevoerd:

 1. De trainingen voor senioren op maandagavond zijn vervroegd naar 19:30 uur zodat de laatste trainingen niet meer zo laat eindigen. De nieuwe trainingstijden zijn hierdoor:
  • Eerste training van 19:30 tot 21:00 uur
  • Tweede training van 21:00 tot 22:30 uur

De trainingstijden op vrijdagavond blijven ongewijzigd:

 1. Eerste training van 20:00 tot 21:30 uur
 2. Tweede training van 21:30 tot 23:00 uur
 3. In plaats van een vaste vrijdagtraining is er voor dit jaar besloten om geen enkel team vast te laten trainen op de vrijdagavond. In plaats daarvan heeft de TC een wisselschema ontwikkeld. Dit houdt in dat de meeste teams om de week op maandag of vrijdag trainen. Het schema vind je hier:

We hebben met de even/oneven weken zoveel mogelijk rekening gehouden met de wedstrijden die op vrijdag ingeroosterd staan. Ook zijn er nog enkele velden beschikbaar (vrijdagen), deze kunnen via TC@kvavolleybal.nl worden aangevraagd voor extra speeltijd of voor bekerwedstrijden.

Als hulpmiddel hebben we een agenda aangemaakt voor de trainingen van het komende half jaar. Vanaf je mobiel kan je gewoon op de onderstaande links klikken. Vanaf je laptop moet je de link kopiĆ«ren en plakken in een nieuw agenda abonnement (Mac) of ‘From URL’ (Google).

Trainers nodig

We hebben trainers gevonden voor de meeste trainingen, maar bij enkele trainingen hebben we een team moeten aanwijzen (waar jullie onderling iemand/duo mogen uitverkiezen):

 • vrijwilliger uit D1 voor HH op maandag (andere helft doet Isabelle op vrijdag)
 • vrijwilliger uit H1 voor D2 op vrijdag (andere helft doet Remco op maandag)
 • vrijwilliger uit H2 voor DH op vrijdag (andere helft doet Joris vdZ op maandag)
 • vrijwilliger uit H3 voor D4 op maandag (andere helft doet Paul, ook op maandag)

Liever coachen?

Een heel aantal teams zoeken nog (gedeelde) coaches (voor de wedstrijden), dus graag zien we dat de teams die geen/weinig trainers leveren zich hiervoor melden.

Extra trainen?

Wil je vaker dan 1 keer per week trainen? Dan kun je deze link verder invullen om deel te nemen aan een tweede training.