Binnen sporten mag weer!

Goed nieuws, we mogen weer binnen sporten van het kabinet! Dat betekent dat we vanaf maandag 17 januari weer gaan trainen. Het trainingsschema vind je hier.

Let op: ten opzichte van het schema voor de lockdown zijn er een aantal wijzigingen. Elk seniorenteam krijgt de mogelijkheid om zowel op maandag als op vrijdag te trainen. Even wat trainingen inhalen om het niveau en de gezondheid weer op peil te brengen!

KVA Jeugdweekend!

Jaaa! Ook dit jaar organiseert KVA weer een fantastisch jeugdweekend. Van 14 t/m 16 juni gaan we een weekendje weg en zullen we kamperen, volleyballen, BBQ-en, en nog meer dingen die bij een leuk weekend horen. De inschrijfformulieren zijn uitgedeeld, en je kan je inschrijven t/m 1 juni.

Meer informatie en inschrijven: hier

Ga mee naar het EK volleybal!

Voor de Nederlandse volleybaldames begint op 26 september het EK in eigen land en daarvoor speelt Nederland een drietal oefeninterlands tegen niemand minder dan Brazilië! Op 16 september om 20:00 spelen de dames in Amsterdam (sporthallen zuid).

Wil je mee? Stuur een mailtje naar jeugdcommissie@kvavolleybal.nl! Alle informatie krijg je vervolgens via je mail.

We hopen op een grote opkomst!

Met sportieve groet,
De Jeugdcommissie

Eerste zaaltrainingen

Omdat we al veel mailtjes hebben gekregen van enthousiaste leden over de start van het nieuwe zaalseizoen, volgen hier twee belangrijke data.

17 Augustus: Eerste zaaltrainingen

20 Augustus: ALV & KVA Awards

 

Concept poule-indeling senioren & regio jeugd bekend

De concept poule-indelingen voor de senioren en jeugdteams in de regio zijn bekend.

Hierbij zul je zien dat we bij de dames een extra 4e klasseplek hebben verkregen. Deze plek is aangevraagd voor één van de nieuwe teams en daardoor hebben de damesteams een andere teamnaam gekregen. Hou hier dus rekening mee bij het kijken in welke poule je bent ingedeeld! (De teamindeling voor de dames vind je hier.)

Kijk snel in welke poule jij bent ingedeeld: jeugdteams in de regio, de seniorenteams in de regio en de seniorenteams in competitie Amsterdam.

Voorlopige teamindeling online

Beste leden,

De TC is afgelopen tijd hard bezig geweest om de voorlopige teamindeling voor het najaar van 2015 te vormen. Net als afgelopen tijd hebben we ook nu weer geprobeerd om op niveau en potentie in te delen. Daarnaast hebben we dit seizoen, op verzoek van de leden en in lijn met het verenigingsbeleid, waar mogelijk geprobeerd om minder focus te leggen op de hoogste teams, om zo het niveau te verdelen en op den duur een betere verdeling over de verschillende klasses te krijgen.

Let er op dat deze indeling een voorlopige teamindeling is. We zijn natuurlijk afhankelijk van eventuele nieuwe aanwas van leden en leden die toch besluiten te stoppen met volleybal (dat hopen we natuurlijk niet!). De definitieve teamindeling verwachten we half augustus te kunnen publiceren, net als de indeling met trainers en trainingstijden.

We hebben voor elk individueel lid geprobeerd om de beste teamindeling te creëren, maar uiteindelijk blijft het natuurlijk een (erg gezellige) teamsport!

De dames indeling vind je hier en de heren indeling hier.

Heb je vragen/opmerkingen over deze indelingen? De Technische Commissie (tc@kvavolleybal.nl) hoort graag van je!

KVA Awards

Het lijkt alweer een tijdje geleden, maar we hebben tijdens de afgelopen ALV prachtige KVA Awards uitgedeeld. Hiermee wilden we speciale leden van KVA nog even in het zonnetje zetten. Hieronder staan onze winnaars!

Favoriete trainer/coach: Loek Spitz
Aanstormend talent: Lorenzo Grevink
Beste teamprestatie: Dames 1
Gezelligheidsbeest van het jaar: Judith de Bie
Fanatiekeling van het jaar: Loek Spitz
Favoriete mini: Rayish Sahti
Grootste blessure kneus: Barbara de Beer
KVA’er van het jaar: Tessa Truijens
Foto van het jaar:

Dames 6: zonder verliezers, geen winnaars!

Het was een gezellige avond en we kijken nu al uit naar volgend jaar. En hierbij een oproep aan al onze leden: denk alvast na over nieuwe nominaties!
Liefs, het KVA-bestuur

Aantal belangrijke data

Geen training 2e paasdag: Maandag 21 april is de sporthal dicht en zijn er geen trainingen.

Eind van het jaar: Dit jaar valt de laatste training op 26 mei. Geen gewone training, want er zal een mixtoernooi gespeeld worden. Daarna rest niets anders dan beachvolleybal om onze honger te stillen, daarover volgende nieuwsbrief meer!

Nationale Sportweek: De Nationale Sportweek (http://www.nationalesportweek.nl/) draait er om zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen. Ook bij KVA doen we hier vanzelfsprekend aan mee: op maandag 28 april staat onze trainingsavond open voor iedereen die het leuk lijkt om een keer mee te komen trainen. Voor jullie is het dus ook een uitgelezen kans om je vrienden, familie, collega’s of verre kennissen een keer te laten zien hoe leuk volleybal en KVA is! Mocht je iemand kennen die het leuk zou vinden om die avond mee te komen trainen, stuur dan een mailtje naar de tc (tc@kvavolleybal.nl), dan zorgen wij dat de trainer op de hoogte wordt gesteld.

Feest! Op zaterdag 10 mei a.s. staat KVA dames 1 in de bekerfinale. Om 12:00 zullen ze tegen Vives D4 strijden om de 1e plaats, dus haal toeters en slingers uit de kast en kom juich onze dames naar de overwinning! De dag zal worden afgesloten met een feest voor de hele club, georganiseerd door dames 1. Er is nog niets bekend over locatie en tijdstip van het feest, maar wil je erbij zijn (en natuurlijk wil je dat): Houd facebook in de gaten voor meer informatie!

Harry Janowitz Ouder-Kind Toernooi: 26 mei zal ook het ouder-kind toernooi weer plaatsvinden. Dit toernooi is vanaf dit jaar vernoemd naar één van de oprichters, oud-voorzitter en erelid van KVA, Harry Janowitz. Jeugdleden, we hopen jullie en je ouders te zien op 26 mei!