Beachvolleyballers TeamNL geven jeugdclinic bij KVA

De beachvolleyballers van TeamNL bezorgden de jeugd van KVA op 6 juli een onvergetelijke clinic met de TeamNL Beach Tour. Madelein Meppelink en Katja Stam kwamen naar Amsterdam om de jeugd van KVA uit te dagen met oefen- en spelvormen. Zo’n twintig enthousiaste jeugdleden deden mee aan de clinic. Ze deden hiermee volop inspiratie op voor een mooie toekomst in het zand. Zo kregen ze bijvoorbeeld goede tips om met lastige wind om te gaan en om goed te kijken. Ook leerden de jeugdleden de sky-serve (zo hoog mogelijk met effect serveren), en heeft Jahan het voor elkaar gekregen om een ace te serveren tegen TeamNL! Al met al een zeer geslaagde middag!

Leer van de pro’s: TeamNL Beach Tour komt naar KVA!

Madelein Meppelink en teamgenoot Sanne Keizer vieren de overwinning.
Madelein Meppelink met teamgenoot Sanne Keizer. Bron: FIVB

Speciaal voor de KVA jeugd komt de TeamNL Beach Tour langs om op maandag 6 juli van 18.00-19.00 uur een onvergetelijke clinic te bezorgen! Madelein Meppelink en Katja Stam verzorgen met de TeamNL Beach Tour op 6 juli een gave clinic speciaal voor al onze jeugdleden t/m 18 jaar.

Lijkt het jou leuk om deze topvolleyballers te ontmoeten en training van te krijgen? Zorg dan dat je maandag om 17.45 uur klaar staat op de beachvelden van de VU!

Alle jeugdleden van KVA zijn welkom. Ben je geen lid van KVA, mail dan naar beachen@kvavolleybal.nl.

De reguliere trainingen gaan die dag ook door, dus maak je klaar voor zon, zand, en beachvolleybal!

Beachvolleybal voor jeugd

We mogen weer volleyballen met de jeugd! Vanaf 11 mei starten de beachvolleybaltrainingen voor de jeugd. Er gelden wel beperkingen en maatregelen. Onderaan dit bericht vind je de regels die KVA heeft opgesteld om beachvolleyballen mogelijk te maken.

Klik hier voor de trainingsindeling.

Wil je meedoen met de trainingen? Geef je dan voor 6 mei op via deze link. Na 6 mei is je plek niet gegarandeerd. Uiterlijk 9 mei maken we de trainingsindeling bekend. Aangezien we in kleine groepen trainen proberen we je zoveel mogelijk op niveau, leeftijd of met je teamgenoten te laten spelen. We moeten wel de leeftijdsscheiding van 13 jaar aanhouden.

  • Locatie: Beachvolleybalvelden op de VU Campus (De Boelenlaan 1111)
  • Tijden: Maandagavonden van 17-18u, 18-19u en 19-20u.
  • Aantal trainingen: Er wordt getraind van 11 mei tot en met 13 juli, in totaal 10 keer.
  • Kosten: 30 euro

Om veilig en verantwoord te kunnen volleyballen hebben we de volgende regels met elkaar afgesproken. We volgen hierin de adviezen vanuit het NOC*NSF en de Nevobo. Mochten er tussentijds wijzigingen zijn in het beleid van de Nevobo, NOC*NSF of de overheid, houden we jullie daarvan op de hoogte.

WK beachvolleybal & Recordpoging 27 juni

Op zaterdag 27 juni, tijdens de eerste dag van het WK beachvolleybal, organiseert de Nevobo in samenwerking met Cheaptickets een wereldrecordpoging op het strand van Scheveningen. Het doel is om met meer dan 3.000 beachvolleyballers tegelijk te spelen om een record te vestigen voor het Guinness Book of Records. En KVA doet in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation ook mee! We organiseren van 10:30 tot 14:30 uur een KVA King & Queen of the Beachtoernooi op onze eigen velden. Het toernooi is toegankelijk voor alle leeftijden, dus voor zowel CMV, aspiranten als senioren. Je kunt zowel als individu of als team meedoen. We zullen gezamenlijk met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam naar Scheveningen gaan (vervoer is op eigen kosten). Deelname aan het toernooi is gratis.

Aansluitend aan het toernooi zullen we met zijn allen naar het WK beachvolleybal op de Hofvijver in het centrum van Den Haag gaan, waar om 15:30 uur het programma van start gaat. Er staan zes wedstrijden op het programma met als hoogtepunt om 19:45 uur een wedstrijd van de Nederlandse wildcard winnaars bij de heren, waar nu nog hard om gestreden wordt in de eredivisie top. Het volledige wedstrijdprogramma vind je hier. Kaartjes kosten € 15,- per persoon.

Uiteraard willen we graag met zoveel mogelijk KVA-leden ons laten zien op het Scheveningse strand en bij de WK-wedstrijden in Den Haag. Geef je daarom snel op bij de beachcommissie en geef aan of je meedoet met het toernooi, wat je niveau is en of je je als team of individu inschrijft en of je kaartjes wilt voor het WK beachvolleybal. Voor degenen die al kaartjes hebben voor het WK, graag wel apart aanmelden voor het toernooi.

WK beachvolleybal

Buiten is het nog winter, maar wij denken al weer aan zon, zee, strand en beachvolleybal!!

Want 2015 wordt een fantastisch volleybaljaar met een WK Beachvolleybal en het EK Volleybal Dames in eigen land. De twee topevenementen op eigen bodem bieden de uitgelezen kans om heel Nederland met volleybal in aanraking te laten komen. Niet alleen door de (media)exposure van de evenementen, maar ook zeker door de mogelijkheden om het volleybal te promoten.

Ook KVA organiseert leuke activiteiten omtrent het WK Beachvolleybal: Je kan met KVA op zaterdag 27 juni 7 WK-poulewedstrijden (zowel mannen als vrouwen) bekijken voor maar 10 euro. Wil je mee??? Stuur dan vóór 14 februari 2015 een mailtje naar beachen@kvavolleybal.nl of geef je op bij de Join-ambassadeurs voor het WK Beachvolleybal, Kris Winnubst en Tessa Nauta (beide Dames 2). Dit event kan je trouwens goed combineren met zelf beachen in Scheveningen op 27 juni tijdens de record poging om het grootste beachtoernooi ooit te organiseren.

Houd de KVA-website in de gaten voor alle KVA beach-activiteiten.

27 juni wordt zeker een topdag, dus geef je snel op bij Kris en Tessa om de WK poule-wedstrijden in Den Haag voor maar 10 euro met KVA te kijken ☺