Jeugdweekend 2019


Jaaa! Ook dit jaar organiseert KVA weer een fantastisch jeugdweekend. Van 14 t/m 16 juni gaan we een weekendje weg en zullen we kamperen, volleyballen, BBQ-en, en nog meer dingen die bij een leuk weekend horen. De inschrijfformulieren zijn uitgedeeld, en je kan je inschrijven t/m 1 juni.

Meer informatie en inschrijven: http://bit.ly/kvajeugdweekend2019

————————————————————————————————————-

Het volleybalseizoen gaat nog wel even door, maar de voorbereidingen voor het jeugdweekend zijn al volop aan de gang!
Bij het prikken van de datum hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met de toetsweken van de jeugd, alle feestdagen, en beschikbaarheid op de locatie.

Van 14 t/m 16 juni 2019 vindt het jaarlijkse jeugdweekend plaats. Ook dit jaar verwachten we weer fantastische avonturen in Heeselt, waar we kamperen op het terrein van KVA’er Maarten Post. Drie dagen lang volleyballen, teamspellen in het gras en water en ’s avonds nachtspellen rond het kampvuur. Dit alles onder de begeleiding van volleybaltrainers en vrijwilligers.
Alle jeugdleden zijn welkom en de laatste jaren gaan er zelfs een paar zelfstandige CMV’ers mee. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestiging en later alle informatie inclusief paklijst voor het weekend.

Praktische informatie

Vertrek: Vrijdag 14 Juni rond een uur of half zeven
Terugkomst: Zondag 16 Juni aan het einde van de middag
Kosten: 40 euro (dit is inclusief het eten, drinken en verblijf)
Inschrijven kan tot 1 juni.
Klik hier om je in te schrijven.

Alle informatie wordt verder via de e-mail verspreid. Zorg er dus voor dat je e-mailadres, en die van je ouders, goed is ingevuld.

Wij hebben er zin in!

Voor info en/of reacties kun je terecht bij:
Tessa Nauta: tessanauta@hotmail.com, 06-52257542
Denise Baars: denisebaars@hotmail.com, 06-23016264