Bestuur

KVA heeft een bestuur dat bestaat uit vijf personen. Zij werken er dagelijks aan om KVA een nog betere vereniging te maken. Het bestuur is te bereiken via bestuur@kvavolleybal.nl. Mocht je de bestuursleden individueel willen benaderen voor specifieke vragen, mail ze dan op een van de onderstaande adressen of spreek ze aan in de hal.

Joris Brakkee – Voorzitter & PR/Evemementen
voorzitter@kvavolleybal.nl
Joris Brakkee
In 2007 ben ik bij Zeeslag begonnen met volleyballen om al snel met een vriendenteam ook bij KVA te gaan spelen. Toen de keuze voor één van de twee verenigingen gemaakt moest worden, werd dat natuurlijk KVA! Inmiddels speel ik al weer 9 jaar bij Heren 2. Sinds de zomer van 2019 zit ik in het bestuur als algemeen bestuurslid en ben ik verantwoordelijk voor PR en evementen. Vanaf 2021 ga ik daarnaast aan de slag in mijn nieuwe rol als voorzitter.

Dieuwke Zwier – Secretaris
secretaris@kvavolleybal.nl
Volleybal is mij met de paplepel ingegoten: nadat ik mijn zwemdiploma’s had behaald, mocht ik eindelijk net als mijn moeder – die nog steeds de sterren van de hemel speelt – op volleybal. Na jaren bij Wham Wham en Smashing ’72, ben ik sinds 2019 lid van KVA. Sinds zomer 2020 vervul ik de rol van secretaris in het KVA bestuur. Naast volleybal ben ik druk bezig met mijn PhD onderzoek over kansen(on)gelijkheid en segregatie in het onderwijs. Verder probeer ik vaak nieuwe recepten uit, luister ik veel podcasts en doe ik een poging om mijn kamerplanten in leven te houden.

Remon Huijts – Penningmeester
penningmeester@kvavolleybal.nl
Sinds 2006 ben ik lid van KVA en vanaf dat moment meteen betrokken bij het organiseren van leuke evenementen zoals (beach)toernooien of samen snert eten. Ik ben een tijdje secretaris, webmaster en trainer/coach geweest, maar nu vooral actief als penningmeester. Ik heb Business Analytics gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Naast volleybal en beachvolleybal ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met programmeren.

Muriel Heldring – Technische Zaken
tc@kvavolleybal.nl
Als trouwe KVA-er ben ik nog nooit lid geweest van een andere volleybal vereniging. Toen ik na mijn twaalfde stopte met turnen, mede omdat ik daar te lang voor werd, nam een vriendinnetje mij mee naar KVA en was het liefde op het eerste gezicht. Helaas ben ik niet lang daarna gestopt met groeien, dus ben ik nooit te lang voor volleybal geworden. Ik heb de afgelopen jaren teams getraind en gecoacht en na mijn vrijwilligers-sabbatical van een jaar heb ik de eervolle taak van voorzitter van de TC op me genomen. Als er, bijvoorbeeld door corona, weinig van volleybal terecht komt, zit ik achter de computer om mijn PhD in de biologie tot een goed einde te brengen of ben ik aan het fietsen, lezen of klimmen.

Annika van Tent – bestuurslid Jeugd
jeugd@kvavolleybal.nl