Bestuur

KVA heeft een bestuur dat bestaat uit vijf personen. Zij werken er dagelijks aan om KVA een nog betere vereniging te maken. Het bestuur is te bereiken via bestuur@kvavolleybal.nl. Mocht je de bestuursleden individueel willen benaderen voor specifieke vragen, mail ze dan op een van de onderstaande adressen of spreek ze aan in de hal.

Denise Baars – Voorzitter
voorzitter@kvavolleybal.nl
Na een dorpsclub en een studentenvolleybalvereniging vond ik het tijd voor KVA, waar ik nu vijf jaar lid ben. Je kan mij kennen als dia, trainer, coach, zitvolleyballer, supporter en nu dus ook als voorzitter. Aan het voorzitterschap heb ik al geproefd bij UvO. De komende jaren zet het bestuur in op vergroten van het clubgevoel, integratie van jeugd en seniorenleden en participatie in de club. In het dagelijks leven ben ik projectleider bij Sportservice Flevoland, waarbij ik het provinciale sportbeleid uitvoer op de thema’s gehandicaptensport, onderzoek en evenementenondersteuning. Heb jij ideeën over de club? Spreek mij dan gerust aan!

Marlies van der Wees – Secretaris
secretaris@kvavolleybal.nl
Na wat omzwervingen ben ik op mijn 22e eindelijk bij de allerleukste sport uitgekomen: volleybal! Sinds 2017 speel ik met veel plezier bij KVA. Omdat ik graag meer bij deze gezellige vereniging betrokken wilde zijn, ben ik sinds kort secretaris. Naast volleybal word ik ook erg enthousiast van schaatsen, fietsen, hardlopen, reizen, koken (en eten natuurlijk), biertjes, talen leren en programmeren. Omdat die laatste hobby het meest rendabel is, heb ik daar ook mijn werk van gemaakt. Maar na een dag computeren is toch weinig zo lekker als een balletje slaan.

Remon Huijts – Penningmeester
penningmeester@kvavolleybal.nl
Sinds 2006 ben ik lid van KVA en vanaf dat moment meteen betrokken bij het organiseren van leuke evenementen zoals (beach)toernooien of samen snert eten. Ik ben een tijdje secretaris, webmaster en trainer/coach geweest, maar nu vooral actief als penningmeester. Ik heb Business Analytics gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Naast volleybal en beachvolleybal ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met programmeren.


Odile Ridderinkhof – Technische Zaken
tc@kvavolleybal.nl
Op mijn dertiende ben ik bij een kleine vereniging begonnen met volleyballen, en na een aantal jaren bij een studentenvolleybalvereniging heb ik met een vriendinnenteam de overstap gemaakt naar KVA. Ik hou wel van een feestje, dus bij de gezelligste vereniging van Amsterdam zit ik voorlopig wel even op mijn plek. Als ik niet als passer-loper in het volleybalveld of als TC-lid naast het volleybalveld te vinden ben, ben ik wellicht druk aan het reizen, eten, fotograferen of studeren. De komende tijd zal mijn focus naast gezelligheid binnen de teams ook liggen op het verhogen van de kwaliteit.

Joris Brakkee – Algemeen bestuurslid/PR/Evenementen
pr@kvavolleybal.nl
Joris BrakkeeIn 2007 ben ik bij Zeeslag begonnen met volleyballen om al snel met een vriendenteam ook bij KVA te gaan spelen. Toen de keuze voor één van de twee verenigingen gemaakt moest worden, werd dat natuurlijk KVA! Inmiddels speel ik al weer 9 jaar bij Heren 2. Sinds de zomer van 2019 zit ik in het bestuur als algemeen bestuurslid en ben ik voorlopig ook verantwoordelijk voor PR en evenementen. Daarnaast wil ik me inzetten om de beachcommissie weer nieuw leven in te blazen, zodat we komende zomer weer met de voetjes het zand in kunnen.

VACATURE – bestuurslid Jeugd
jeugd@kvavolleybal.nl