Bestuur

KVA heeft een bestuur dat bestaat uit vijf personen. Zij werken er dagelijks aan om KVA een nog betere vereniging te maken. Het bestuur is te bereiken via bestuur@kvavolleybal.nl. Mocht je de bestuursleden individueel willen benaderen voor specifieke vragen, mail ze dan op een van de onderstaande adressen of spreek ze aan in de hal.

Marlie Kok – Voorzitter 
voorzitter@kvavolleybal.nl
Sinds dit seizoen mag ik mijzelf de voorzitter noemen van KVA. Ik ben op mijn twaalfde gestart met het spelen van volleyballen, ben sinds mijn verhuizing naar Amsterdam gaan spelen bij SVU en na mijn studie tot verpleegkundige overgestapt naar de allerleukste club van Amsterdam, KVA. Naast dat ik zelf speel heb ik een tijd mijzelf nuttig gemaakt in de TC en probeer ik mede KVA’ers te trainen tot betere volleyballers. Ik heb heel veel zin in het besturen en hoop er een mooie tijd van te gaan maken samen met jullie!

Thijs van den Berg – Algemeen Bestuurslid
bestuur@kvavolleybal.nl
Hola! Na het volleyballen in mijn hometown Alphen a/d Rijn en bij UvO hier in Amsterdam, speel ik alweer sinds 2016 KVA in H5 als spelverdeler. Na een aantal jaar actief te zijn geweest als wedstrijdsecretariaat ben ik in het voorjaar van 2023 doorgerold in het bestuur als algemeen bestuurslid. Binnen het bestuur ben ik verantwoordelijk voor wedstrijdzaken en zaalhuur. Naast volleybal ben ik druk bezig met het leren van Spaans en genieten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft.

 

 

 

 

Dieuwke Zwier – Secretaris
secretaris@kvavolleybal.nl
Volleybal is mij met de paplepel ingegoten: nadat ik mijn zwemdiploma’s had behaald, mocht ik eindelijk net als mijn moeder – die nog steeds de sterren van de hemel speelt – op volleybal. Na jaren bij Wham Wham en Smashing ’72, ben ik sinds 2019 lid van KVA. Sinds zomer 2020 vervul ik de rol van secretaris in het KVA bestuur. Naast volleybal ben ik druk bezig met mijn PhD onderzoek over kansen(on)gelijkheid en segregatie in het onderwijs. Verder probeer ik vaak nieuwe recepten uit, luister ik veel podcasts en doe ik een poging om mijn kamerplanten in leven te houden.

 

Remon Huijts – Penningmeester
penningmeester@kvavolleybal.nl
Sinds 2006 ben ik lid van KVA en vanaf dat moment meteen betrokken bij het organiseren van leuke evenementen zoals (beach)toernooien of samen snert eten. Ik ben een tijdje secretaris, webmaster en trainer/coach geweest, maar nu vooral actief als penningmeester. Ik heb Business Analytics gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Naast volleybal en beachvolleybal ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met programmeren.

 

Moiko Schraa – Technische Zaken
tc@kvavolleybal.nl
Het is al weer even geleden dat ik bij KVA binnen kwam! Opgegroeid bij US en na een uitstap je bij Martinus Amstelveen, hier in De Pijp beland. Afgelopen seizoenen was ik al als TC-lid en Beachcommissie actief, maar vanaf dit seizoen mag ik mij dan ook volwaardig bestuurslid van KVA noemen! Ik zal mij bezighouden met de Technische Zaken binnen de vereniging.

 

Annika van Tent – bestuurslid Jeugd
jeugd@kvavolleybal.nl

 

Samira Vega – bestuurslid Jeugd
jeugd@kvavolleybal.nl
Hey! Ik ben Samira en volleybal al bijna 11 jaar bij KVA. Ik ben begonnen in de jeugd van KVA en heb ook jaren training gegeven aan de jeugd. Toen ik naar de dames ging en ik training geven niet meer naast studie en andere verplichtingen kon doen, besloot ik toch betrokken te blijven bij de jeugd door samen met Annika het Jeugd TC-stokje over te nemen. Daarnaast zit ik sinds dit jaar ook in het bestuur namens de jeugd. Na een aantal jaar diagonaal te spelen, speel ik sinds vorig jaar als setter in dames 1 🙂