Bestuur

KVA heeft een bestuur dat bestaat uit zes personen. Zij werken er dagelijks aan om KVA een nog betere vereniging te maken. Het bestuur is te bereiken via info@kvavolleybal.nl. Mocht je de bestuursleden individueel willen benaderen voor specifieke vragen, mail ze dan op een van de onderstaande adressen of spreek ze aan in de hal. Meer weten over het bestuur? Zie hun motivatie onder de e-mailadressen.

 

Judith de Bie (voorzitter) voorzitter@kvavolleybal.nl

Karen van der Ploeg (secretaris) secretaris@kvavolleybal.nl

Remon Huijts (penningmeester) penningmeester@kvavolleybal.nl

Odile Ridderinkhof (bestuurslid technische zaken) tc@kvavolleybal.nl

Lenneke Sicking (bestuurslid jeugd) jeugdcommissie@kvavolleybal.nl

Mirjam de Jong (PR & communicatie) pr@kvavolleybal.nl

Judith de Bie (Voorzitter)

Ik ben Judith de Bie, passer-loper in dames 3 en sinds 10 september 2016 jullie nieuwe voorzitter! Velen van jullie zullen mij al kennen van de afgelopen 13 jaar bij KVA waarin ik in veel verschillende teams heb gespeeld en minstens net zo veel verschillende vrijwilligersfuncties heb gedaan. Zo’n 10 jaar geleden schreef ik op mijn KVA enquête dat ik voorzitter wou worden als ik later groot was en na een aantal mooie bestuursjaren en het vertrek van Sander heb ik mijn kans gegrepen. Buiten volleybal werk ik met veel passie bij de Gemeente Amsterdam aan gebiedsontwikkeling en woon ik samen met Martijn Gerrits (KVA H2). Heb jij ideeën over de club? Spreek me dan gerust aan!

Karen van der Ploeg (Secretaris)

Mijn volleybalcarrière begon in Amersfoort, toen ik op mijn elfde startte bij AVV Keistad. Twaalf jaar en twee clubs later ben ik nu twee jaar lid bij KVA. Toen ik werd gevraagd om Kris te vervangen als secretaris, was ik meteen enthousiast. Ik wil graag meer voor de club betekenen, en met mijn ervaring als penningmeester bij mijn vorige club UvO hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen. Normaal sta ik als spelverdeler in het veld, maar afgelopen seizoen heb je mij ook als dia, buiten, en zelfs een set op midden kunnen spotten. Sinds een paar maanden ben ik afgestudeerd politicoloog en verdien ik geld voor mooie reizen bij de Coffee Company. Tussendoor ben ik ook nog op zoek naar mijn eerste ‘echte’ baan en ben ik vrijwilligerscoördinator bij Amnesty International op de grote festivals.

Remon Huijts (Penningmeester)

Sinds 2006 ben ik lid van KVA en vanaf dat moment meteen betrokken bij het organiseren van leuke evenementen zoals (beach)toernooien of samen snert eten. Ik ben een tijdje secretaris, webmaster en trainer/coach geweest, maar nu vooral actief als penningmeester. Ik heb Business Analytics gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Naast volleybal en beachvolleybal ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met programmeren.

Odile Ridderinkhof (Technische Zaken)

Op mijn dertiende ben ik bij een kleine vereniging begonnen met volleyballen, en na een aantal jaren bij een studentenvolleybalvereniging heb ik met een vriendinnenteam de overstap gemaakt naar KVA. Ik hou wel van een feestje, dus bij de gezelligste vereniging van Amsterdam zit ik voorlopig wel even op mijn plek. Als ik niet als passer-loper in het volleybalveld of als TC-lid naast het volleybalveld te vinden ben, ben ik wellicht druk aan het reizen, eten, fotograferen of studeren. De KVA-teams zitten momenteel vrij vol, dus de komende tijd zal mijn focus naast gezelligheid binnen de teams ook liggen op het verhogen van de kwaliteit.

Lenneke Sicking (Jeugd)

Sinds 2013 volleybal ik met veel plezier bij KVA. Nadat ik jarenlang gekorfbald en getennist hebt, werd het tijd voor een nieuwe sport. Ik kwam in aanraking met volleyball en KVA en heb mij direct ingeschreven bij deze gezellige club.  Door mijn ervaring met het organiseren van sportactiviteiten voor jeugdspelers tijdens mijn korfbaljaren, leek het mij leuk om ook wat voor de jeugd van KVA te doen. Ik begon als trainer/coach, maar al snel voegde ik mij ook bij het jeugdbestuur. Ik ben erg gemotiveerd om ervoor te zorgen dat elk jeugdlid op zijn eigen niveau en met veel plezier bij KVA kan volleyballen. Daarnaast vind ik het stimuleren van kwaliteit, het creëren van clubgevoel en het vergroten van de ouderbetrokkeheind erg belangrijk. Ik hoop dat we hier de aankomende jaren samen aan kunnen werken! Ik heb er veel zin in, ik hoop jullie ook!

Mirjam de Jong (PR/Evenementen)

In 2014 ben ik lid geworden van KVA, maar speelde daarvoor al heel wat jaartjes bij een vereniging in Utrecht. Ik ben sinds september 2016 bestuurslid PR/Evenementen. Vanuit Evenementen betekent dit het organiseren van geweldige knalfeesten, gala’s, verjaardagen en borrels: alleen al de hoeveelheid feestjes maken KVA een groot succes! Vanuit PR betekent dit het overbrengen van de juiste informatie bij de leden via de website, nieuwsbrief of Facebook, waaronder natuurlijk ook alle KVA evenementen die plaatsvinden :). Zowel PR als Evenementen voer ik uit met twee commissieteams. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als HR & Office Manager bij een groeiend software bedrijf in Amsterdam.