De Pijpmixtoernooi 21 november 2017

Lieber Leute,

Jawohl! Onze Geheimfavorit op volleybalgebied, het immer gemütliche De Pijptoernooi, staat weer voor de deur. Op zaterdag 21 oktober wordt dit, zoals ieder jaar, met Deutsche Gründlichkeit georganiseerd in sporthal De Pijp door Traditionsvereinen Armixtos en KVA.

Dit jaar is het thema ‘Mixtoberfest’. Trek dus je bierpul en Lederhose uit de kast en zorg dat jullie dabei sein. Het Turnier wordt gespeeld in mixteams, dus zorg voor minimaal twee Hänsel en twee Gretel in je Mannschaft. Na het toernooi zullen de Schnitzels, Currywürsten en Apfelstrudels naar binnen worden gereden. Daarna trekken we onze Spitzen aan voor het übergeile feest en gaat de Biergarten open met alle Pilsener, Glühwein en Schnaps die je maar wil.

Ben je begeistert, ga dan immer gerade aus naar www.depijptoernooi.nl
en schrijf je in en laat gelijk weten op Facebook dat je komt.
Heb je zelf nog geen team gevonden, dan kan dat ook als Einzelgänger.

Tschüss und bis Bald!

Programma De Pijptoernooi

De inschrijving is inmiddels gesloten. Er staan 35 teams klaar om te strijden in het Mixen Oosten!

Het programma op 22 oktober:

  • 14u: inspelen
  • 14u30: start toernooi
  • rond 19u: finales
  • vanaf 18u30: diner door Café de Zuid
  • 21u: dessert en prijsuitreiking
  • daarna tot 3u: feest met DJ Merijn
  • 22-23u: happy hour!

Inschrijven De Pijptoernooi

‘De Babeoeïenen’, ‘Duizend-en-een-smash’ of ‘Blökker Kebab’? Dit jaar is Mixen Oosten het thema voor hét De Pijpmixtoernooi!

Deze editie wordt een verhaal van 1001 nacht, maar dan in 1 dag. Op zaterdag 22 oktober worden alle drie je wensen vervuld: een gezellig mix volleybaltoernooi, een heerlijk diner door Café de Zuid, en een spetterend feest. En dat allemaal op onze thuisbasis: Sporthal de Pijp.

Dus… simsalabim een mixteam bij elkaar (met daarin minimaal 2 dames), sesam open deze site en schrijf je in!

Nieuw dit jaar: de datingservice. Hou je van verrassingen, meld je dan individueel aan; dan word je gekoppeld aan spelers van hetzelfde niveau.

Tot slot: meld je ook aan op Facebook en nodig iedereen uit die je kent.

Jeugd KVA gaat ook beachen

Maandag 2 juni kon de jeugd van KVA de nieuwe beachvolleybalvelden bij de VU uitproberen. Om 16.30 begon de CMV met een toernooi georganiseerd door sportservice. De teams waren erg aan elkaar gewaagd en het leek alsof ze geen last hadden van het zware zand. De really’s waren erg spannend en iedereen deed enorm zijn best. Uiteindelijk won het team van Alan, Shadee, Rayish en Giacomo. Deze toppers mogen donderdag 12 juni mee doen aan de Amsterdamse Scholieren Kampioenschappen Beach. Wij wensen jullie hiervoor heel veel succes en hopen dat jullie daar ook zullen stralen.

Om 17:30 stonden de aspiranten van KVA klaar voor de kennismakingstraining ‘Beach’. Deze training werd gegeven door Leandra. Leandra werd geassisteerd door niemand minder dan Richard Schuil! Tijdens de training kregen de aspiranten de echte beachtechnieken aangeleerd. Ballen werden met knokkels over het net geslagen, ballen werden enkelhandig verdedigd en we zagen bijna geen ‘zacht’ contact. Super goed gedaan!!! Jullie kunnen trots op jezelf zijn.

En dan nog wat insight information: Richard Schuil was onder de indruk van het niveau 😉 We hopen dat de eerste beachvolleybalervaringen jullie goed zijn bevallen en jullie de aankomende weken allemaal op de beachvelden van de VU terug te zien!

De training voor de CMV begint om 17.30 en voor de aspiranten om 18.30.

Dames 1 haalt de beker weer binnen!

Het is intussen al weer een tijdje geleden, maar Dames 1 heeft op 10 mei in Gouda weer laten zien wat het waard is. Na een spannende strijd deed ze wat het moest doen, namelijk winnen! Twee jaar op rij bekerkampioen worden, dat was nog nooit een team gelukt, aldus NeVoBo. Een hele prestatie dus.

De wedstrijd werd zoals altijd afgesloten met taart. Dit keer heel veel taart, waar ook alle supporters van konden meegenieten. Dank jullie wel nog voor al jullie steun, fluitsignalen, trommelgeluiden en gezang. Het heeft ons er doorheen gesleept. Naast de taart had onze Barbara voor het hele team kleine bekers laten maken. De winnaar van de bekerfinale krijgt namelijk een schaal en dat is natuurlijk wel erg merkwaardig voor een bekertoernooi. Deze kleine trofee staat nu te pronken op al onze nachtkastjes. Tenslotte is het hele festijn afgesloten met een feest in café Zuid. Daar hebben we tot in de kleine uurtjes gedanst op de foute plaatjes. Iedereen in tenue, met vlaggen of als scheidsrechter, want “WK Brazilië” was het thema. Al met al een hele geslaagde dag met veel gezelligheid, zoals het hoort bij KVA. We kijken uit naar volgend jaar. Bereid je maar voor, want die beker is weer van ons!

Halve finale KVA en Prima Donna Kaas op YouTube

Op zondag 13 april werd in de sporthal Kerkelanden in Hilversum de laatste ronde van het Holland Top Jeugd Toernooi gespeeld. Het gemengde C-juniorenteam van KVA uit de Amsterdamse competitie was in een jongenspoule ingedeeld en heeft verdienstelijk de halve finale gehaald. Prima Donna Kaas, dat bovenaan staat in de hoofdklasse van de regionale competitie, bleek echter te sterk. PDK Huizen heeft vervolgens door rivaal Keistad te verslaan ook de finale van het toernooi gewonnen.

Team KVA: Roos van der Neut, Sam Peetz, Lorenzo Grevink, Hidde Borst, Imme de Bie, Luka Happe, Emile Caillette, Martien Kraakman; coach: Menno Garrett.

 

http://www.youtube.com/watch?v=bKKCk4O2j7o