Sponsoring

KVA is op zoek naar sponsors!

KVA is altijd op zoek naar sponsors die ons willen steunen. We kunnen het extra geld goed gebruiken voor bijvoorbeeld trainers, nieuwe ballen en activiteiten bij de jeugd. Heb jij contact met een bedrijf dat geïnteresseerd om ons te helpen de vereniging verder te verbeteren? Laat het ons weten: sponsoring@kvavolleybal.nl.

Vriend(in) van KVA

Naast sponsoring bestaat er ook de mogelijkheid om Vriend(in) van KVA te worden. Bedoeld voor mensen die ons een warm hart toedragen en graag een extra steentje willen bijdragen.

Voor 50 euro per jaar ben je Vriend(in) van KVA. Met die 50 euro zorgen we voor een goede opleiding van de jeugd, goede trainers en goed materiaal, zodat iedereen, jong en oud met veel plezier bij KVA kan volleyballen. Je wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen binnen KVA en natuurlijk van onze leuke toernooien en andere evenementen, waar ook de Vrienden en Vriendinnen van KVA van harte welkom zijn.

Wil je ook Vriend(in) van KVA worden, vul dan hier het formulier in.

Dus, vriend worden of sponsor, of heb je vragen neem dan contact met ons op! De sponsorcommissie is op sponsoring@kvavolleybal.nl te bereiken.