Digitale Pubquiz vrijdag 17 april

Flyer van de Digitale Pubquiz
KVA presents: Digitale Pubquiz!

Doe je mee en kan jij je tot winnaar kronen? Op vrijdag 17 april om 21:00 uur hebben we (eindelijk) weer een KVA activiteit: een digitale pubquiz!

Quizmasters Joris en Sigrid broeden dit paasweekend op de leukste vragen. Stel dus snel een team samen en doe mee! De vragen zijn (bijna) niet op KVA of volleybal gebaseerd, dus je huisgenoot, buurman, oma of huisdier kan ook meedoen.

Wat moet je doen?

  • Maak een team van maximaal 4 personen (waarvan minimaal 1 KVA’er) en verzin een originele teamnaam.
  • Stel één iemand aan als aanvoerder.
  • Meld je team voor 16 april aan via deze link. De aanvoerder ontvangt de e-mails, antwoordformulieren en andere informatie.
  • Jullie zijn zelf verantwoordelijk voor de onderlinge communicatie. Je kan bijvoorbeeld Whatsapp-bellen gebruiken, maar spreek dit vooral onderling af!
  • Zorg ervoor dat je op 17 april uiterlijk om 20:50 uur bent ingelogd op het platform waarop de pubquiz wordt gepresenteerd. En dat je contact hebt met je teamgenoten. Eén van je teamleden vult het antwoordformulier in en stuurt deze in.
  • Speel eerlijk, en speel dus uit het hoofd!

Doe jij ook mee? Meld je dan snel aan!

De Pijpmixtoernooi 21 november 2017

Lieber Leute,

Jawohl! Onze Geheimfavorit op volleybalgebied, het immer gemütliche De Pijptoernooi, staat weer voor de deur. Op zaterdag 21 oktober wordt dit, zoals ieder jaar, met Deutsche Gründlichkeit georganiseerd in sporthal De Pijp door Traditionsvereinen Armixtos en KVA.

Dit jaar is het thema ‘Mixtoberfest’. Trek dus je bierpul en Lederhose uit de kast en zorg dat jullie dabei sein. Het Turnier wordt gespeeld in mixteams, dus zorg voor minimaal twee Hänsel en twee Gretel in je Mannschaft. Na het toernooi zullen de Schnitzels, Currywürsten en Apfelstrudels naar binnen worden gereden. Daarna trekken we onze Spitzen aan voor het übergeile feest en gaat de Biergarten open met alle Pilsener, Glühwein en Schnaps die je maar wil.

Ben je begeistert, ga dan immer gerade aus naar www.depijptoernooi.nl
en schrijf je in en laat gelijk weten op Facebook dat je komt.
Heb je zelf nog geen team gevonden, dan kan dat ook als Einzelgänger.

Tschüss und bis Bald!