Binnen sporten mag weer!

Goed nieuws, we mogen weer binnen sporten van het kabinet! Dat betekent dat we vanaf maandag 17 januari weer gaan trainen. Het trainingsschema vind je hier.

Let op: ten opzichte van het schema voor de lockdown zijn er een aantal wijzigingen. Elk seniorenteam krijgt de mogelijkheid om zowel op maandag als op vrijdag te trainen. Even wat trainingen inhalen om het niveau en de gezondheid weer op peil te brengen!

Schoudertraining 23 december

Heb jij wel eens last van je schouder? Doe er iets aan! Kom op 23 december om 20.00 uur naar Sporthal de Pijp en krijg les van een fysiotherapeut over hoe je kan volleyballen zonder schouderblessures te krijgen.

Fysiotherapeut Anniek “heeft mijn schouderblessure binnen twee maanden verholpen én ze heeft mij allemaal volleybaloefeningen gegeven en techniek besproken om schouderblessures te voorkomen,” aldus Tessa Nauta (D2). Klinkt goed toch?

Anniek komt maandag 23 december tussen 20.00 en 21.00 uur een clinic geven. Wat komt aan bod:

  • Hoe ontstaan blessures?
  • Hoe herken je blessures op tijd?
  • Wanneer moet je hulp zoeken bij een fysio?
  • Welke oefeningen kun je doen tijdens de warming up?
  • Welke oefeningen kun je doen als je pijnklachten hebt?

Meedoen? Meld je dan zo snel mogelijk aan via dit formulier. Let op: er zijn trainingen, dus overleg het wel met je team en trainer. 

Wijziging trainingen 18 en 25 oktober

Op vrijdag 18 en 25 oktober is de sporthal ROC RAI niet beschikbaar voor trainingen. Gelukkig zijn er andere sporthallen gevonden om te trainen:

18 oktober Sporthal IJburg

Trainingen worden met een uur vervroegd, waardoor de teams op de volgende tijden trainen:
19.00-20.30 Dames 1, Dames 2, Dames 3 en Jeugd 1
20.30-22.00 Heren Hoog en Heren 3

25 oktober Sportcentrum de Pijp

Voor deze training gelden de reguliere trainingstijden:
20.00-21.30 Dames 1, Dames 2, Dames 3 en Jeugd 1
21.30-23.00 Heren Hoog en Heren 3

Trainersbijeenkomst 14 november

Op 14 november komt Rogier van Meggelen, oprichter en trainer van Stichting Amsterdams Jeugd Volleybal, een cursus geven over leren in beweging. Deze cursus wordt primair georganiseerd voor jeugdtrainers, maar we zien ook graag dat senioren trainers en andere geïnteresseerden zich aansluiten. Dus ben jij volleybaltrainer en vind jij het leuk om nieuwe spelvormen te ontdekken voor je training, meld je dan aan voor deze trainersbijeenkomst. 14 november is een thuisspeeldag dus de training valt perfect te combineren met het aanmoedigen van onze (jeugd)teams. De bijeenkomst start om 11:00 en is om 13:00 weer afgelopen. Wil je meedoen, stuur dan een mailtje naar jeugdtc@kvavolleybal.nl.

Tweede training jeugd

Kan je geen genoeg krijgen van volleybal en wil je graag een tweede training volgen? Dan kan dat vanaf a.s. vrijdag, 16 oktober.  We starten zodra er 8 inschrijvingen zijn.

Waar?
Sporthal Europaboulevard
[Europaboulevard 13, 1079 PC Amsterdam]

Wanneer?
Vrijdag 20.00-21.30 

Wie?
Aspiranten die een tweede keer willen meetrainen

Kosten?
60 euro t/m mei 2016. (Hoe meer deelnemers hoe lager de kosten worden. Dus schrijf je snel in!)


Hoe moet ik me inschrijven?
Geef dit aan bij Taco Toonen of stuur een mail naar jeugdtc@kvavolleybal.nl

Met sportieve groet,
Jeugd TC KVA

De zaaltrainingen gaan weer van start!

Op maandag 18 augustus gaan de zaaltrainingen weer van start. De trainingen op vrijdag beginnen een week later op vrijdag 29 augustus. De tijden van alle teams zullen binnenkort bekend worden gemaakt.
Ben jij nieuw in Amsterdam en op zoek naar een nieuwe volleybalvereniging? Of wil je kijken of volleybal iets voor jou is? We hebben nog plek in verschillende teams. Je bent altijd van harte welkom om een keertje mee te komen trainen! Via aanmelden@kvavolleybal.nl kun je contact opnemen hierover.
We zien jullie allemaal graag op 18 augustus!