Lid worden

Denk je erover om lid te worden? Kom eens proeftrainen! Je mag drie keer gratis meedoen.

Proeftrainen?

Nog vragen na het invullen? De TC is bereikbaar via jeugdaanmelden@kvavolleybal.nl (jeugd) of tc@kvavolleybal.nl (senioren).

Lid worden?
Wil je lid worden? Yeah!

Stuur het aanmeldingsformulier én het contributieformulier op naar het adres dat op het formulier staat. Hieronder lees je meer over de contributie.

Welkom bij KVA!

Contributie

De contributie kan laag worden gehouden doordat KVA volledig op vrijwilligers draait. Wij merken dat de sfeer van handen uit de mouwen erg motiverend werkt en gezellig is. Het tarief dat je betaalt, is afhankelijk van je leeftijd. Zie de bedragen hieronder.

Tarieven
Sinds de vaststelling door de Algemene Ledenvergadering van 10 december 2021, gelden de volgende tarieven:

Senioren 18 jaar of ouder € 276,-
Jeugd 12 t/m 17 jaar € 207,-
Mini’s 11 jaar of jonger € 172,50,-
Ondersteunend lid / Vriend van KVA   € 50,-

Voor de bepaling van de contributie geldt je leeftijd op 30 september van het huidige seizoen. Als je het eerste halfjaar nog niet met een team in de competitie wilt of kunt spelen, krijg je 20% korting op de contributie. Als je na december pas lid wordt, krijg je 40% korting op de contributie. Als je na februari pas lid wordt, krijg je 70% korting op de contributie.

De extra kosten voor 2 keer per week trainen zijn € 50 per halfjaar voor jeugdleden en € 60 per halfjaar voor senioren.

Betaling
Je krijgt een factuur opgestuurd per e-mail en de betalingen gaan via automatische incasso. Heb je nog geen machtiging afgegeven voor automatische incasso? Download het machtigingsformulier, vul het volledig in en zorg dat het bij de penningmeester (Remon) terechtkomt.

Opzegging
Heb je besloten om te stoppen met spelen? Opzeggingen moeten uiterlijk vier weken voor het einde van het verenigingsjaar schriftelijk (per brief of e-mail) ingediend zijn bij de ledenadministratie en TC. Het huidige verenigingsjaar loopt tot en met 31 mei 2024.