Schoudertraining 23 december

Heb jij wel eens last van je schouder? Doe er iets aan! Kom op 23 december om 20.00 uur naar Sporthal de Pijp en krijg les van een fysiotherapeut over hoe je kan volleyballen zonder schouderblessures te krijgen.

Fysiotherapeut Anniek “heeft mijn schouderblessure binnen twee maanden verholpen én ze heeft mij allemaal volleybaloefeningen gegeven en techniek besproken om schouderblessures te voorkomen,” aldus Tessa Nauta (D2). Klinkt goed toch?

Anniek komt maandag 23 december tussen 20.00 en 21.00 uur een clinic geven. Wat komt aan bod:

• Hoe ontstaan blessures?
  • Hoe herken je blessures op tijd?
  • Wanneer moet je hulp zoeken bij een fysio?
  • Welke oefeningen kun je doen tijdens de warming up?
  • Welke oefeningen kun je doen als je pijnklachten hebt?

Meedoen? Meld je dan zo snel mogelijk aan via dit formulier. Let op: er zijn trainingen, dus overleg het wel met je team en trainer.

Wijziging trainingen 18 en 25 oktober

Op vrijdag 18 en 25 oktober is de sporthal ROC RAI niet beschikbaar voor trainingen. Gelukkig zijn er andere sporthallen gevonden om te trainen:

18 oktober Sporthal IJburg

Trainingen worden met een uur vervroegd, waardoor de teams op de volgende tijden trainen:
19.00-20.30 Dames 1, Dames 2, Dames 3 en Jeugd 1
20.30-22.00 Heren Hoog en Heren 3

25 oktober Sportcentrum de Pijp

Voor deze training gelden de reguliere trainingstijden:
20.00-21.30 Dames 1, Dames 2, Dames 3 en Jeugd 1
21.30-23.00 Heren Hoog en Heren 3

Week van de Scheidsrechter

De week van de scheidsrechter van 5 t/m 13 oktober 2019

Week van de Scheidsrechter
Van 5 t/m 13 oktober 2019 is het de Week van de Scheidsrechter

Deze week is het Week van de Scheidsrechter! Speel je een wedstrijd? Wees lief, bedank je scheids, en/of geef hem/haar een presentje. Zo’n blijk van waardering, hoe klein of groot ook, geeft de official weer extra motivatie en energie. En aangezien scheidsrechters vrijwillig op de bok staan en soms toch heel wat te verduren krijgen, mogen zij ook wel eens in het zonnetje gezet worden!