Jeugd KVA gaat ook beachen

Maandag 2 juni kon de jeugd van KVA de nieuwe beachvolleybalvelden bij de VU uitproberen. Om 16.30 begon de CMV met een toernooi georganiseerd door sportservice. De teams waren erg aan elkaar gewaagd en het leek alsof ze geen last hadden van het zware zand. De really’s waren erg spannend en iedereen deed enorm zijn best. Uiteindelijk won het team van Alan, Shadee, Rayish en Giacomo. Deze toppers mogen donderdag 12 juni mee doen aan de Amsterdamse Scholieren Kampioenschappen Beach. Wij wensen jullie hiervoor heel veel succes en hopen dat jullie daar ook zullen stralen.

Om 17:30 stonden de aspiranten van KVA klaar voor de kennismakingstraining ‘Beach’. Deze training werd gegeven door Leandra. Leandra werd geassisteerd door niemand minder dan Richard Schuil! Tijdens de training kregen de aspiranten de echte beachtechnieken aangeleerd. Ballen werden met knokkels over het net geslagen, ballen werden enkelhandig verdedigd en we zagen bijna geen ‘zacht’ contact. Super goed gedaan!!! Jullie kunnen trots op jezelf zijn.

En dan nog wat insight information: Richard Schuil was onder de indruk van het niveau 😉 We hopen dat de eerste beachvolleybalervaringen jullie goed zijn bevallen en jullie de aankomende weken allemaal op de beachvelden van de VU terug te zien!

De training voor de CMV begint om 17.30 en voor de aspiranten om 18.30.