Nieuwe indeling

De nieuwe trainingstijden zijn gepubliceerd, en gaan in vanaf het nieuwe jaar. Maandag 1/1 is er geen training, maar vanaf vrijdag 5/1 is dus de nieuwe indeling van kracht!

De Pijpmixtoernooi 21 november 2017

Lieber Leute,

Jawohl! Onze Geheimfavorit op volleybalgebied, het immer gemütliche De Pijptoernooi, staat weer voor de deur. Op zaterdag 21 oktober wordt dit, zoals ieder jaar, met Deutsche Gründlichkeit georganiseerd in sporthal De Pijp door Traditionsvereinen Armixtos en KVA.

Dit jaar is het thema ‘Mixtoberfest’. Trek dus je bierpul en Lederhose uit de kast en zorg dat jullie dabei sein. Het Turnier wordt gespeeld in mixteams, dus zorg voor minimaal twee Hänsel en twee Gretel in je Mannschaft. Na het toernooi zullen de Schnitzels, Currywürsten en Apfelstrudels naar binnen worden gereden. Daarna trekken we onze Spitzen aan voor het übergeile feest en gaat de Biergarten open met alle Pilsener, Glühwein en Schnaps die je maar wil.

Ben je begeistert, ga dan immer gerade aus naar www.depijptoernooi.nl
en schrijf je in en laat gelijk weten op Facebook dat je komt.
Heb je zelf nog geen team gevonden, dan kan dat ook als Einzelgänger.

Tschüss und bis Bald!

Plek voor nieuwe leden

Ben je een clubloze speler (of ken je er een)? Kijk dan hier.

Wie weet maak je kans om toe te treden tot de leukste volleybalclub van Amsterdam!

Vanavond zijn de laatste indoortrainingen, maar je kunt ons vanaf maandag de hele zomer vinden op het zand.

Kom zeker langs (en vraag naar de TC) als je interesse hebt om in en/of na de zomer bij ons te komen spelen. (De teamindelingen zijn in de maak; hoe eerder je erbij bent, hoe groter de kans op een plek.)

P/D

De teams in onze club hebben dit seizoen gekozen voor uitersten: ofwel promoveren, ofwel degraderen.

De volgende teams maakten de juiste keuze:

Dames 2

Dames 4

Heren 3

Heren 6

Meisjes A1

Jongens A1

Nieuwe indeling

Na weken overleg en puzzelen komt de TC naar buiten met de nieuwe plannen.

We hebben met heel veel leden gesproken (als ook met de trainers en coaches). Voor verdere toelichting kun je ons aanspreken in de hal (of een bericht sturen).

Sommige spelers staan er nog niet bij, maar dat wordt aangepast zodra de formulieren zijn ondertekend en de administratie goed staat.

Interesse in een tweede training? Lees de instructies onder het trainingsschema (dat ingaat op 2 januari), en meld je bij ons aan.

Bereid om in te vallen bij teams die lager spelen? Laat het ons weten i.v.m. de Nevobo-indeling.

Tot slot zijn we nog op zoek naar een coach voor H4 (als ook leuke TC-leden!), dus stuur ons zeker een bericht als je overweegt je aan te bieden. Meerdere teams zouden nog wel wat vrijwilligers kunnen leveren.

Lisa / Marlie / Derk / JW / Odile

Kampioenen!

De TC mag niet klagen. Dames 1Dames 4Dames 6, Jeugd 4 én Jeugd 8 zijn kampioen geworden! Gefeliciteerd dames en jongens, we zijn trots op jullie.

Aanvallers gezocht voor D1

Wegens werk, studie en baby is KVA Dames 1 voor komend halfjaar hard op zoek naar aanvallend talent.

Dus…
… ben jij een (liefst midden)aanvallende dame?
… heb je zin om 2x per week te trainen?
… wil je kampioen worden in de tweede klasse?
… ben jij net zo leuk als de andere dames in dit team?

Kom dan eens meetrainen!

> Vrijdag 9 december, 21.30, ROC RAI
> Maandag 12 december, 20.00, Sporthal De Pijp

Aanmelden of meer info? Mail de TC.

Programma De Pijptoernooi

De inschrijving is inmiddels gesloten. Er staan 35 teams klaar om te strijden in het Mixen Oosten!

Het programma op 22 oktober:

• 14u: inspelen
  • 14u30: start toernooi
  • rond 19u: finales
  • vanaf 18u30: diner door Café de Zuid
  • 21u: dessert en prijsuitreiking
  • daarna tot 3u: feest met DJ Merijn
  • 22-23u: happy hour!

Inschrijven De Pijptoernooi

‘De Babeoeïenen’, ‘Duizend-en-een-smash’ of ‘Blökker Kebab’? Dit jaar is Mixen Oosten het thema voor hét De Pijpmixtoernooi!

Deze editie wordt een verhaal van 1001 nacht, maar dan in 1 dag. Op zaterdag 22 oktober worden alle drie je wensen vervuld: een gezellig mix volleybaltoernooi, een heerlijk diner door Café de Zuid, en een spetterend feest. En dat allemaal op onze thuisbasis: Sporthal de Pijp.

Dus… simsalabim een mixteam bij elkaar (met daarin minimaal 2 dames), sesam open deze site en schrijf je in!

Nieuw dit jaar: de datingservice. Hou je van verrassingen, meld je dan individueel aan; dan word je gekoppeld aan spelers van hetzelfde niveau.

Tot slot: meld je ook aan op Facebook en nodig iedereen uit die je kent.