KVA-thuisavond (15-11-’12)

door Jelske

Afgelopen donderdag was weer een KVA-thuisavond in de Wethouder Verheijhal. Om 7 uur speelden heren 4 en dames 2 en 3. Daarna speelden heren 1, 2 en 3 om 9 uur.

Heren 4 was mooi op weg naar een 4-0 overwinning, toen er iemand uitviel en ze maar met z’n vijven overbleven. Helaas hebben ze daardoor de laatste set laten liggen en werd het dus 3-1. Complimenten nog voor het driemansblok op midden! Wel dapper met maar twee achterspelers…

Dames 2 had een moeilijke start en kwam 2-0 achter. Hun vaste spelverdeler was er niet. Gelukkig raakten ze toch op elkaar ingespeeld en wonnen uiteindelijk met 3-2. Gefeliciteerd!

Wist je dat dames 3 een goede 3-meteraanval heeft? Jammer dat ze met 4-0 verloren hebben. Volgende keer mogen ze tegen het laagste team, dus dat wordt winnen!

Oh, heren 1, wat hadden jullie het moeilijk. “We werden weggetimmerd.” 4-0 verloren. Er was een set dat jullie even voor hebben gestaan, en wat hoorden we toen van de kant? Gezang: “Wij zijn toch veel beter – wij zijn hoeveel beter? – wij zijn zóveel beter!” Dat kan alleen maar dames 1 zijn. Goed zo dames, houd de moed erin!

Heren 2 mocht het opnemen tegen de nummer 1 uit hun poule. Het puntenaantal werd elke set hoger, maar ze redden het net niet om er een set uit te slepen (23-25 laatste set). Jammer, het zat er wel in.

Heren 3 kampt met een heel leger enkel-geblesseerden en waren afhankelijk van inval. Maar aan de spelverdeler van dames 1 heb je een goede. Door een treinvertraging heeft de minst geblesseerde nog een set moeten spelen en hij stond beukend aan te vallen. Die is volgende wedstrijd weer volledig op de been! Netjes gedaan, 4-0 gewonnen.