Eindfeest Block ’n Roll

Yes yes yes! Er komt weer een nieuwe, supergave editie van Block ‘n Roll, hét feest voor alle Amsterdamse volleyballers. Met nog meer betrokken verenigingen, belooft het weer een feestje te worden dat je echt niet wilt missen.

Locatie: SSRA, Leidsegracht 108
Tickets: 7,50 euro voorverkoop, 12,00 euro aan de deur.

Blok 10 mei dus snel in je agenda!

Harry Janowitz toernooi

Op maandag 6 mei is alweer de laatste zaaltraining voor de jeugd. We organiseren die avond traditiegetrouw het Harry Janowitz toernooi voor de jeugdleden. Vind je het leuk om met je ouders, broer, zus, vriend of vriendin te volleyballen? Neem ze dan mee naar het toernooi en laat zien hoe goed je bent geworden! 

Laatste zaaltraining / start beachseizoen

Op vrijdag 10 mei is de laatste zaaltraining (en 6 mei de laatste keer in de zaal op maandag).

Wedstrijdballen en tas inleveren na laatste training
Hierbij het verzoek aan alle teams om jullie wedstrijdballen en tas in te leveren na jullie laatste wedstrijd of training, zodat we na de zomer weer de juiste tassen met ballen aan de teams kunnen uitdelen. 
Voor de teams die de laatste training op maandag 6 mei hebben, graag inleveren bij Barbara de Beer in Sportcentrum De Pijp.  
Voor de teams die de laatste training op vrijdagavond 10 mei hebben, graag inleveren bij Denise Baars. 

Start beachseizoen
Vanaf maandag 13 mei beginnen we met beachtrainingen op maandagavond en de instuif op vrijdagavond. Dé kans voor jou om het zand weer tussen je voeten te voelen kriebelen. Je kunt je hier inschrijven voor de trainingen op maandagavond. Meer informatie over het beachvolleybal zoals trainingstijden etc. vind je hier

Overlijden Harry Janowitz

Onlangs bereikte ons het droevige nieuws dat KVA-oprichter Harry Janowitz op 90-jarige leeftijd is overleden. ⠀

Harry was ontzettend belangrijk voor KVA. Naast oprichter van onze mooie club is hij ook jarenlang topscheidsrechter geweest. Harry was vanzelfsprekend KVA-erelid en ook Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. We zijn trots op wat hij voor onze vereniging betekend heeft.⠀

Wij wensen familie, vrienden en kennissen veel sterkte toe.⠀

Namens heel KVA,⠀

Het bestuur.

KVA-feestje – zaterdag 16 februari!

Met Pakjesavond nog vers in het geheugen, hier alvast de aankondiging voor het volgende spektakel! Op 16 februari is het thuisspeelzaterdag met aansluitend – hoe kan het ook anders – een FEEST. De invulling is nog onbekend. Het enige dat vaststaat is DJ Merijn (van die swingende Pakjesavond). Meer informatie volgt binnenkort, maar blok de datum vast in je agenda!

Nieuwjaarsborrel – vrijdag 4 december

Vrijdag 4 januari zullen er ook gewoon trainingen zijn, dus mocht jouw team moeten trainen, dan zien we jullie graag na de training om de proosten op het nieuwe jaar! 

Allemaal leuk en aardig dat kerst en Oud en Nieuw, maar daardoor kunnen we toch een periode niet volleyballen! Om het leed wat te verzachten en, vooruit, vanwege het nieuwe jaar, is er vrijdag 4 januari om 21:30 uur een borrel. En wel in ons favoriete vrijdagavondcafé: Knabbel en Babbel, tegenover de RAI, 21:30 uur. 

GALA: PAKJESAVOND – 8 december 2018

GALA: PAKJESAVOND
Zaterdag 8 december is wederom een KVA-dag met als thema PAKJESAVOND. 

Het halfjaarsseizoen loopt alweer op zijn einde. Een echt feestje is alweer even geleden. Hoog tijd voor een partijtje op stand! Wanneer kan dat beter dan op een thuisspeeldag waarop maar liefst 13(!) teams in actie komen in De Pijp?
 
De Sint mag dan wel het land uit zijn, het is nooit te laat voor pakjesavond. Trek je mooiste pak(je) uit de kast, pak jezelf mooi in, strik erom en ga naar hét KVA-event van dit halfjaar. Deze mag je niet missen!
 
Jeugd opgelet! Wil jij gekozen worden tot jeugdtalent van de week, inspelen voor de wedstrijd met Heren 1 of Dames 1 én het eerste punt van de wedstrijd spelen? Mail jeugdcommissie@kvavolleybal.nl!

Blok deze ook in je agenda! 8 december – vanaf 12.00 uur – Sportcentrum De Pijp.