Heren 2 pakt de overwinning

Gisteravond heeft ons 2e herenteam goede zaken gedaan om mee te doen in de race om het kampioenschap! Om 19.00 traden onze mannen in de Verheyhal aan tegen Armixtos H4.
In de kleuren blauw, zwart (Jaks) en paars (Arjan) werd onder toeziend oog van onze voorzitter knallend ingespeeld, om daarna vol overgave te beginnen met de wedstrijd.
Armixtos weet niet waar ze het moeten zoeken en na een kwartier is de eerste set al veilig: 25-10. Dat de oude rotten daarna een beetje overmoedig werden is te merken in het begin van de tweede set. Ze komen met 5-10 achter en aanvoerder Gerard S. voelt zich noodgedwongen de eerste (en enige) time-out van de wedstrijd aan te vragen. Deze pep-talk, waarbij er ongetwijfelt aggresief moet worden geblokkeerd, en met veel druk worden geserveerd, helpt wel. De tweede set eindigt ook in het voordeel voor KVA, al gunnen ze de groenen nu 18 punten. Na deze set leek het verzet helemaal gebroken. Tegen de perfect getimede 1-mans-blokken van Peter, de lepe prikballen van Jaks en de harde knallen van Wam was Armixtos niet opgewassen.
Nadat Menno nog even voor heeft gedaan hoe je als linkshandige wél de 2e bal moet doorprikken (heb je goed opgelet Gerard?) gingen ook de overige sets met gemak naar KVA toe: 25-14 en 25-12. Een glansrijke 4-0 overwinning. De bitterballen waren dik verdiend!

Peter juicht, er zijn bitterballen!