NeVoBo Volleybalkampen voor de Jeugd

Heb je zin in een actieve en gezellige zomer? Ben je ook gek op lekker volleyballen, trainen, gek doen met andere volleyballers en op kamp gaan? Dan is dit zeker weten iets voor jou! De Nevobo organiseert al jaren volleybalkampen voor volleyballers van 10 tot en met 19 jaar. Onder professionele begeleiding ben je de hele dag bezig met je favoriete sport. Naast fanatieke trainingen van bekende en minder bekende volleyballers en binnen- en buitentoernooien staan er ook nog andere bijzondere activiteiten op het programma.

Waar zij die kampen dan?
Voor 10-12 jarigen is er een volleybalkamp in Bathmen van 4 t/m 10 augustus. De
accommodatie bestaat uit aparte blokhutten die rondom een gemeenschappelijk gebouw geplaatst zijn. De begeleiding kookt, in samenwerking met de deelnemers, de maaltijden. Het terrein is gelegen in een bosrijke omgeving. De volleybaltrainingen vinden plaats in een sporthal in de buurt, waar je op de fiets naar toe gaat. De kosten voor dit kamp zijn € 220,00.

Verder vindt er een volleybalkamp plaats van 28 juli t/m 3 augustus in het Brabantse Heukelom voor 12-14 jarigen. Deze grote en gezellige groepsaccommodatie is gelegen naast een sportveld. In hetzelfde gebouw wordt in verschillende slaapzalen geslapen. De trainingen worden in een sporthal in Heukelom gegeven, waar je op de fiets naar toe gaat. Op het kamp wordt door de begeleiding, in samenwerking met de deelnemers gekookt. De kosten voor dit kamp zijn € 230,00.

Op dezelfde locatie in Heukelom organiseren we een kamp voor 15-18 jarigen van 14 t/m 20 juli. De kosten zijn hiervoor ook € 230,00.

Enthousiast geworden?
Ben je enthousiast geworden en zie je het al helemaal voor je om aankomende zomer, alleen of misschien wel met teamgenoten, een leuk en sportief volleybalkamp mee te maken? Neem een kijkje op www.volleybal.nl/volleybalkampen voor meer informatie óf schrijf je direct in (https://fd7.formdesk.com/Nevobo/Nat_Volleybalkampen) voor een volleybalkamp!