Zonnig KVA-jeugdweekend 2011

De weergoden waren ons gunstig gezind tijdens het KVA Jeugdweekend 2011. Vrijdag werden na het opzetten van de tenten nog wat spellen gespeeld. Op enkele schrammen, jeukende plekken en pijnlijke ledematen verliep zelfs het Hobbezakken zonder noemenswaardige problemen. Toch jammer dat er geen valse bingo was…nu moest de leiding zelf de afwas doen.

Zaterdag om 9 uur was de vuvuzela niet eens nodig om iedereen wakker te krijgen. Met uitzondering van enkele leidinggevende figuren was iedereen ruim op tijd gewekt door de vogels om te ontbijten en kon er vroeg worden gevolleybald. Na een paar zonovergoten “shiny” “bleu” of “sexy” potjes werd de finale gespeeld tussen het blauwe en het oranje team. Deze werd gewonnen door het werkelijk fantastisch spelende team blauw! Volledig oververhit is de hele groep er toen maar op uit getrokken voor een ijsje en een verkoelende duik in een ‘dood stukje rivier’ ’s Avonds na de BBQ begon de spannende KVA-speurtocht, die voor sommige teams maar liefst tot half vier heeft geduurd. En dan waren ze niet eens fout gelopen…..jaja.

De zondag werd vooral gekenmerkt door de rust. Tot een uur of elf, want dat was toch echt wel ontbijt-tijd. Na het toernooi waren de koning (Wicher) en koningin (Louise) van het jeugdweekend bekend. De afsluitende dans houden we nog tegoed hebben ze beloofd.
De foto’s kun je vinden op de KVA-facebook site. De link komt in de mailbox van alle deelnemers.

Iedereen enorm bedankt voor dit hele leuke weekend!