KVA-webshop

Het is zover! Trots melden we dat vanaf nu onze eigen KVA-webshop hebben waar je kleding en andere volleybalartikelen online kan bestellen.

Duurzaam
Afgelopen periode is door onze shirtcommissie in overleg met SPORT 2000 Teamsport te Purmerend een keus gemaakt voor verschillende items. We hebben samen een duurzamer wedstrijdshirt gekozen van het merk Jako, gemaakt van 100% gerecycled polyester. Het nieuwe shirt lijkt op het vorige, maar heeft een V-hals i.p.v. een kraagje. Bedrukking als het logo en KVA volleybal is in de stof verwerkt, je rugnummer wordt er door de mensen van Sport 2000 opgedrukt.

Bestellen
In de webshop worden naast het KVA-wedstrijdshirt ook sleeves, broeken, kniebeschermers, sportsokken en fluitjes aangeboden.

Rugnummer
Toewijzing van je rugnummer loopt via de ledenadministratie om dubbele nummers te voorkomen. Als je al een rugnummer hebt kan je deze opgeven bij je bestelling.

Wasvoorschrift?
Het wedstrijdshirt binnenstebuiten in de was doen, niet heter dan 40 graden wassen en niet in de droger vanwege de opdruk. Voor de maten hebben we een globale indicatie van de website van Jako. De shirts vallen wat kleiner uit. We hebben geen passhirts in de sporthal.

Libero?
Als libero kan je contact opnemen met ledenadministratie@kvavolleybal.nl voor opties.

Voorraad?
Er zijn nog enkele wedstrijdshirts op voorraad maar vooral de jeugdmaten. Mocht je daar belangstelling voor hebben kan je ook contact opnemen met de ledenadministratie@kvavolleybal.nl.