Het De Pijptoernooi & 1e KVA thuisspeeldag

🌈 De Pijp-toernooi
Op zaterdag 28 oktober organiseren KVA en Armixtos het jaarlijkse De Pijptoernooi in Sportcentrum de Pijp! Thema dit jaar is: gender in de blender. Want het maakt niet uit wie je bent, als je maar plezier hebt in volleybal! In de middag kunnen gemixte teams van alle niveaus volleyballen, ‘s avonds eten we een heerlijke maaltijd, en daarna kun je tot in de laatste uurtjes dansen op de (genderneutrale) hits van DJ Peter Fields. Houd de socials van KVA en #depijptoernooi op insta in de gaten!

👱🏻‍♀️🎀 Thuisspeeldag 30 september
Het is bijna zover, de zomer is voorbij en we mogen weer volleyballen! Dat betekent ook dat onze eerste thuisspeelzaterdag al bijna weer voor de deur staat. En dat kan niet ongemerkt voorbij gaan zonder KVA-feest. Net zoals het thema van ons eerste feest. Jullie hebben het vast allemaal bewust of onbewust meegekregen afgelopen zomer. De highlight van deze zomer was toch wel: 💖Barbie (& just Ken) 😉 Dus kom helemaal in het roze 🎀 or just as Ken 🧍🏼‍♂️

💕Datum: Zaterdag 30 september
💕Tijd: Direct na de wedstrijden
💕Locatie: Sporthal de Pijp

Bring on the KENergy ⚡️ Come join us in Barbieland 🦄 See you soon!

Liefs, De Evenementencommissie Elora, Hidde, Lisette, Marjolein, en Peter vdV