🎉 Hou jij wel van een feestje?

Afgelopen zaterdag 9 april was de allerlaatste thuisspeelzaterdag van het seizoen! Zes KVA teams hebben zich in de Sporthal de Pijp van hun beste kant laten zien en het publiek heeft ze vanaf de tribune tot aan de laatste puntjes hard aangemoedigd!

Daarna was er de Road Trip Party met (onze eigen KVA DJ) Peter Fields (H5). De kantine was omgetoverd tot een heuse Tour d’Europe en de goudgele dorstlesser werd volop gedronken. Wij vonden het een groot succes!

In september zijn we terug met nog een lustrumfeest om de start van het nieuwe seizoen in te luiden. Meer informatie volgt snel!

Lijkt het je leuk om onze feestcommissie te versterken komend seizoen? Of heb jij een goed idee voor een fantastisch feest of toffe activiteit? Wij kunnen de extra hulp goed gebruiken. Laat het weten via evenementencommissie@kvavolleybal.nl of spreek een van ons aan!

Veel liefs,
De Evenementencommissie Tessa, Marjolein, Bente & Dorit