Training jeugd gaat door, voorlopig geen volleybal voor senioren

Dinsdagavond 13 oktober heeft het kabinet aanvullende corona-maatregelen aangekondigd. Deze maatregelen gelden voor minimaal 4 weken. Helaas heeft dit ook gevolgen voor het volleybalseizoen.

Senioren
Zolang deze maatregelen gelden vinden er geen trainingen en wedstrijden voor senioren plaats. De wedstrijden en trainingen zijn in ieder geval tot 10 november stilgelegd. Er vinden ook geen alternatieve activiteiten plaats.

Jeugd
Jeugd tot 18 jaar mag in de aangescherpte maatregelen door blijven trainen. Dit willen we ook zoveel mogelijk blijven aanbieden. Hiervoor zijn extra maatregelen opgesteld. Er mogen bijvoorbeeld niet meer dan 30 personen in de zaal aanwezig zijn. Dit heeft invloed op het trainingsschema, de trainingstijd en op het aantal meetrainers. De jeugdcommissie probeert voor het weekend helderheid te geven hoe we de jeugdtrainingen gaan aanbieden. Dit wordt via de mail en trainers gecommuniceerd.

Meer informatie over de richtlijnen van de Nevobo vind je hier. Zet hem op de komende tijd, blijf gezond en hou contact met elkaar!