Update Coronamaatregelen

26/4/2020 – In verband met de Coronamaatregelen is het tot op heden niet mogelijk om te beachen. KVA is aan het bekijken hoe er voor de jeugd misschien wel beachvolleybaltrainingen mogelijk kunnen worden gemaakt.

31/3/2020 Vandaag heeft het kabinet bekend gemaakt dat de huidige maatregelen tegen het Coronavirus in ieder geval tot 28 april van kracht blijven. Dat betekent een aantal dingen voor volleybal bij KVA:

Indoor-seizoen ten einde

Er wordt dit seizoen niet meer binnen getraind. Het volleybalseizoen is nu dus officieel ten einde. De Nevobo heeft bekend gemaakt wat ze hebben besloten over de competities van het volgende seizoen: alle KVA-teams handhaven! Lees hier meer informatie.

Beachseizoen nog onzeker

Het beachseizoen begint sowieso pas na 1 juni. De VU heeft tot die tijd alle reserveringen geannuleerd. We kunnen op dit moment nog niets zeggen over het al dan niet doorgaan van de beachtrainingen en de instuif na 1 juni. Als we weten of en wanneer het beachseizoen kan beginnen, laten we dit weten.

Jeugdweekend

Ook van het jeugdweekend is nog niet bekend of het door kan gaan. Meestal vindt dit plaats in juni. Mogelijk wordt dit verplaatst naar juli of augustus. Ook hierbij geldt dat we het laten weten wanneer meer bekend is.

KVA-activiteiten

We snappen dat jullie KVA ontzettend missen, wij ook! Daarom zitten er een aantal digitale borrels/activiteiten in de planning. Hou vooral de Instagram en Facebook pagina’s in de gaten!