Nog meer kampioenen!

KVA Heren 6 op de foto na kampioenswedstrijd
Geheel volgens verwachting is KVA Heren 6 kampioen geworden.

Na het succes van heren 1, heeft ook ons gloednieuwe heren 6 laten zien dat ze op een hoger niveau thuishoren. In tien wedstrijden scoorden zij exact duizend rallypunten! Hun tegenstanders mochten samen slechts 495 tegenpunten delen. Met zo’n ratio is het niet verwonderlijk dat heren 6 alle veertig gespeelde sets heeft gewonnen en geen enkele verloren. Met het kampioenschap al op zak wonnen ze ook gisteravond weer met 4-0 in onze trainingshal. Ze hebben zelfs nog een “thuis”-wedstrijd te gaan in de Wibauthal.

Wie zijn die jongens eigenlijk? Spelverdeler Loek (nr. 47) en middenaanvaller Arie (nr. 41) kennen we iets langer; die trainden eerder al mee met het talententeam heren 3. Zij waren direct overtuigd door de juiste combinatie van fanatiek trainen, slim spelen en gezellig bier drinken die KVA zo uniek maakt. Het kostte weinig moeite om Frank (nr. 46), Jochem (nr. 85), Freek (nr. 86), Arne (nr. 54) en Joris (nr. 84) over te halen naar KVA. Op een geheime externe locatie (gymzaaltje Verheij) werd het groepje in korte tijd gesmeed tot een geoliede machine, door hun onverbiddelijke trainer Olaf uit de B-league. Het is jammer dat de NeVoBo hen bij aanvang geen plek kon bieden in een hogere poule, maar het team is vastberaden om door te stomen.