Jeugd 2 redt het nét niet

Het is 1 uur ’s ochtend in de Wethouder Verheyhal. Langzaam beginnen de ogen van de meiden in de blauwe shirts zich te openen. Het is dat de zon schijnt, maar dit is natuurlijk véél te vroeg. Inspelen dan maar. De tegenstander vandaag komt uit de andere kant van de stad, dus die moesten nog veel eerder van huis weg, dat is wel een voordeel. Fluitje.. de wedstrijd gaat beginnen. Gaap.

Nou, mooi niet dus! Het (bijna) langste damesteam van de club is klaarwakker, en overdondert West! in de eerste set volledig. Er wordt geconcentreerd gevolleybald, de passes zijn goed en de set-ups liggen hoog genoeg zodat er een paar erg mooie smashses zijn te bewonderen. Dat West! beschikt over twee erg lange jongens maakt ons echt helemaal niet uit. Die eerste set, die is van ons! 25-17. Huppa!

De tweede set wordt erg sterk begonnen en binnen no-time staan de dames met 10-5 voor. Maar West! heeft nog een troef in handen. Een derde lange jongen, die ons erg bekend voorkomt (hebben we die niet zien spelen tegen Heren3?) Al snel blijkt dat de spelverdeler van de tegenpartij een uitgesproken voorkeur heeft ontwikkeld voor deze aanvaller, en West! dreigt dichterbij te komen. Niki, Ellen, Rowie, Bente, Delia en Hannah laten zich echter niet het veld uit slaan, en onder toeziend oog van Henk (coach) en de rest van jeugd 2 en wat supporters weten ze op 24-23 te komen. Helaas heeft de titel de uitkomst al een beetje verklapt. Na nog een paar spannende rally’s gaat de set naar West! toe. 24-26.

De derde set beginnen de dames vol goede moed. De opzet van West! is duidelijk, in hun team kan je maar beter geen meisje zijn, want dan mag je niet aanvallen. Het wordt een hele spannende set waarin K.V.A. ook weer nét aan het kotste eind trekt. Ook deze set kunnen ze net niet pakken, het wordt 26-28.

Al met al een mooie wedstrijd, en deze supporter vond het in elk geval erg leuk om te zien! Succes met de volgende wedstrijden!