Evenementen

KVA = gezelligheid! Vaste evenementen zijn de Nieuwjaarsborrel, minimaal twee thuisspeeldagen met aansluitend feest, het jeugdweekend, het open De Pijptoernooi en tot slot het besloten Oliebollentoernooi. Tussendoor worden vaak ook nog feestjes en andere activiteiten georganiseerd voor jeugd en senioren. Daarbij doen we vaak mee aan toernooitjes van anderen als Tevoko Texel (gras), Ameland (beach) en het De Spuyttoernooi (zaal).

Feestje: 6 april!

Safari! De allllerlaatste thuisspeeldag van dit seizoen op zaterdag 6 april. “Ik, hierbij zijn? What fo(u)r?” Well, here four:
1.🐊 Wedstrijden (10 stuks) > 12.00 eerste, 18.00 laatste
2.🐘 Scheidsrechterscursus > 12.00 – 14.00
3.🐒 Feest met shotje Safari > 21.00 – 03.00
4.🐍 Photobooth safaristyle > 20.00 > 03.00
Met jou en je team erbij erbij is de Big Five compleet en wordt het een Big Fuif!🦁🏐

Feestje: 16 februari!

Met Pakjesavond nog vers in het geheugen, hier alvast de aankondiging voor het volgende spektakel! Op 16 februari is het thuisspeelzaterdag met aansluitend – hoe kan het ook anders – een FEEST. De invulling is nog onbekend. Het enige dat vaststaat is DJ Merijn (van die swingende Pakjesavond).

Om dit spetterende feest tot een succes te maken, zijn we op zoek naar een organiserend team. Dus… weet je een origineel thema, activiteit of iets anders feestelijks? Neem dan de touwtjes in handen! Geïnteresseerde teams kunnen zich melden bij: evenementen@kvavolleybal.nl.

Blok deze in je agenda! 16 februari 2019 – Sportcentrum De Pijp.

Nieuwjaarsborrel 4 januari
Vrijdag 4 januari zullen er ook gewoon trainingen zijn, dus mocht jouw team moeten trainen, dan zien we jullie graag na de training om de proosten op het nieuwe jaar!

GALA: PAKJESAVOND
Zaterdag 8 december is wederom een KVA-dag met als thema PAKJESAVOND.

Het halfjaarsseizoen loopt alweer op zijn einde. Een echt feestje is alweer even geleden. Hoog tijd voor een partijtje op stand! Wanneer kan dat beter dan op een thuisspeeldag waarop maar liefst 13(!) teams in actie komen in De Pijp?

De Sint mag dan wel het land uit zijn, het is nooit te laat voor pakjesavond. Trek je mooiste pak(je) uit de kast, pak jezelf mooi in, strik erom en ga naar hét KVA-event van dit halfjaar. Deze mag je niet missen!

Jeugd opgelet! Wil jij gekozen worden tot jeugdtalent van de week, inspelen voor de wedstrijd met Heren 1 of Dames 1 én het eerste punt van de wedstrijd spelen? Mail jeugdcommissie@kvavolleybal.nl!

Blok deze ook in je agenda! 8 december – vanaf 12.00 uur – Sportcentrum De Pijp.

Pubquiz – 17 november
Op zaterdag 17 november vindt er in de kantine van Sportcentrum de Pijp een pubquiz plaats. Zet deze datum dus vast in je agenda! Meer informatie volg later.

Thuisspeelzaterdag 22 september
Zaterdag 22 september is de eerste thuisspeeldag in Sportcentrum de Pijp. Overdag zie je je favoriete teams in actie.

12.00 uur

 • K.V.A. JB 1  – SAS’70 JB 1
 • K.V.A. DS 6 – US DS 8
 • K.V.A. DS 8 – Xenon DS 3

14.00 uur

 • K.V.A. DS 1 – VCH DS 2
 • K.V.A. DS 7 – WEST! DS 4
 • K.V.A. HS 2 – Netzo HS 2
 • K.V.A. JA1   – Croonenburg JA1

16.00 uur

 • K.V.A. DS 3 – Albatros DS 3
 • K.V.A. HS 3 – WEST! HS 1
 • K.V.A. HS 1 – VCC’92 HS 1
 • K.V.A. MB1 – Clam Dycke MB 3

Na het volleyballen kun je beerpong en verschillende kaartspellen spelen in de kantine van Sportcentrum de Pijp. Heb je honger gekregen van al dat volleyballen, aanmoedigen en beerpongen? Dan kun je aan de bar een lekkere maaltijd bestellen.

Block ‘n’ roll!
Amsterdams volleybalfeest!
De afgelopen tijd zijn we druk aan de slag gegaan om een grootvolleybalfeest in Amsterdam op te zetten. Dit is in Nederland nog nooit eerder georganiseerd, dus dit initiatief bewijst maar weer dat KVA de gezelligste vereniging van Amsterdam is!

Als de competities op de velden zijn gestreden, gaan we dus hetvolleybalseizoen afsluiten op één groot feest! Een manier om elkaar te leren kennen, te proosten met je grootste rivalen en te genieten van een feest met mensen die dezelfde passie delen.

SAVE THE DATE:
Zaterdag 9 juni om 21.00 uur
Locatie: de Atelier Amsterdam

Dit feest wil je niet missen! Bemachtig nu je ‘eerste tempo kaartje’ voor €5,-. Vis je achter het net, dan zijn er voor €10,- nog ‘tweede tempo kaarten’ beschikbaar.

Ticket link:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-block-n-roll-44959051734?aff=es2

LENTEKRIEBELS
Is je groene outfit van St. Patrick’s Party al naar de stomerij geweest? Wij hopen van wel, want op zaterdag 14 april viert Armixtos haar eindfeest, en zo’n feest is natuurlijk niet compleet zonder een blauwe delegatie ;-).

KVA gaat PARTYCRASHEN!!!

Het is heel simpel. Je hoeft maar op je fiets te springen en de automatische piloot aan te zetten.
Het festijn barst los vanaf 20.00 uur in de ons allen welbekende kantine van sportcentrum De Pijp.
Het thema is Lentekriebels en de dresscode “Letter G” (een groen outfit is dus prima, en circulaire economie is hip!).

We zien jullie daar!

St. Patrick’s Party
Op de nationale, groengekleurde feestdag van Ierland, St. Patrick’s Day, vieren wij op onze thuisspeeldag St. Patricks Party!

Want wie zegt dat Armixtos het alleenrecht heeft op groen? We hebben al genoeg KVA‘ers wat groenig zien worden na een avondje feesten, zich groen en geel zien ergeren aan teamgenoten, en vooral: tegenstanders groen van jaloezie zien worden na het aanschouwen van onze balkunsten.

Dus: KVA party time! Sham-rock de avond door tijdens St. Patrick’s Party op thuisspeeldag zaterdag 17 maart. Wees (g)een groentje!

Nieuwjaarsborrel – 14 januari 2018
Luid het nieuwe jaar in met je volleybalvrienden! Op zondagmiddag 14 januari organiseert KVA een nieuwjaarsborrel in café de Zuid, waar de gastheer ons verwelkomt met een drankje en bittergarnituur. Kom proosten op een nieuw jaar én een nieuw volleybalseizoen!

Zondag 14 januari, om 14.00 uur
Cafe de Zuid
Azartplein 2-A
1019 PD Amsterdam

P.S.: Wist je dat Cafe de Zuid ook pubquizen organiseert? Check hun website wanneer weer de volgende is.

Oliebollentoernooi – 18 december 2017
Op maandag 18 december vindt het jaarlijkse oliebollentoernooi plaats in Sportcentrum De Pijp.

Voor de jeugdleden gelden de reguliere trainingstijden: 17.00 uur en 18.30 uur. Wees op tijd om je aan te melden.

Vanaf 19.30 uur kunnen alle senioren zich aanmelden in de hal. Zorg dat je op tijd bent, zodat de wedstrijden om 20.00 uur kunnen starten.

Alle deelnemers worden ingedeeld in een gezellig mixteam en om de energievoorraad aan te vullen zijn er oliebollen en mandarijnen.

En na afloop is er uiteraard de gelegenheid voor een gezellige borrel. Ben je er ook bij?!

Gala – 11 november 2017
Waarom wachten tot de feestdagen? Zaterdag 11 november is de dag van het Black Tie Galafeest van KVA. Na de wedstrijden in Sporthal de Pijp barst het feest los in de kantine. Maaltijden en cocktails zijn te bestellen aan de bar en de dj zorgt voor muzikale deuntjes, tot diep in de nacht. Voorgaand jaar was het een groot succes, dus mis het niet!

De Pijptoernooi – 21 oktober 2017
Samen met Armixtos organiseert KVA elk jaar het beruchte De Pijptoernooi.

Game night – 7 oktober 2017
Op zaterdag 7 oktober komen vanaf 13.00 uur maar liefst 14 KVA teams in actie in Sportcentrum De Pijp. Kom dus gezellig deze teams aanmoedigen. Voor, na of gewoon tijdens je wedstrijd! Ga je roemloos ten onder deze dag? Of ben je juist onverslaanbaar en geniet je van een winners high? Blijf dan hangen! ’s Avonds kun je keihard de strijd aangaan met je clubgenoten tijdens de spelletjesavond (waaronder een pubquiz) en alsnog die overwinning in de wacht slepen of…. wakker worden uit die mooie droom. GAME IS ONNNNNNN…….!

ALV en Some’r party – 9 september 2017
Zaterdag 9 september vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats in de denksportruimte van Sporthal de Pijp. Inloop vanaf 19:30 uur en om 20:00 uur starten we de vergadering. Dit is het jaarlijkse moment waarop we met alle leden terugblikken op het afgelopen seizoen en samen besluiten wat we het komende seizoen gaan doen. Elk KVA lid is van harte welkom om hierbij te zijn.

Zomaardrankjes tijdens zomerse Some’r party
Na de vergadering worden de KVA awards uitgereikt en doen we Zomaardrankjes tijdens zomerse Some’r party. Zo krijg je die zomer én volleybal weer in je bol!

KVA-Jubileumfeest – 13 mei 2017
65 jaar, en nog steeds zo fit als een hoentje. Dat vraagt om Feest met hoofdletter F!

Om ons jubileum te vieren gaan we terug naar onze beginjaren: de fifties. Weet je nog… die goeie ouwe tijd, toen je nog eerst je tent moest op zetten, of je caravan moest stallen voordat je een balletje mocht slaan?

Trek dus je petticoat aan, spring in je oldtimer en rij op zaterdag 13 mei naar de Schreierstoren! Dan gaan we lekker oldskool swingen!

Waar: Schreierstoren
Adres Schreierstoren: Prins Hendrikkade 95, 1012 AE Amsterdam
Van – tot: 20.30 – 03.00 uur

KVA-feestje ‘Amerika’ – 25 maart 2017
America first, thuisspeeldagen second? I don’t think so! De thuisspeeldag wordt beter dan Koningsdag, Kerst en je verjaardag bij elkaar. Kortom: de bom. Of moeten we zeggen: da bomb? Inclusief ‘matches’ (wedstrijden), ‘pubquiz’ (kroegquiz) en ‘disc-jockey’ (plaatjesdraaier). Wees daar of wees vierkant, en ‘put the U in United States’!

Datum: Zaterdag 25 maart
Tijd: Vanaf 21.00 uur, direct na de wedstrijd
Waar: Sportcentrum De Pijp

KVA-valentijnsfeestje – 11 februari 2017

KVA-nieuwjaarsborrel – 4 januari 2017Datum: Woensdag 4 januari
Tijd: Vanaf 17.00 uur
Waar: Cafe de Zuid, Azartplein 2-A, 1019 PD Amsterdam

KVA-oliebollentoernooi – 19 december 2016

KVA-De Pijptoernooi – 22 oktober 2016
Samen met Armixtos organiseert KVA elk jaar een groot toernooi. De datum voor komend toernooi: zaterdag 22 oktober 2016.

KVA-65 jaar, birthday party! – 1 oktober 2016KVA-gala – 10 september 2016