Beachvolleybal Deelname

30/4/2020 – In verband met de coronamaatregelen is het voor senioren tot op heden niet mogelijk om te beachen.

Informatie Beachseizoen Jeugd 2020

Vanaf 11 mei kunnen de beachvolleybaltrainingen voor de jeugd starten. Er kan op maandagavond worden getraind. Er wordt geen instuif georganiseerd. Er gelden wel beperkingen en maatregelen. Deze vind je hier.

Trainingsindeling

  • Locatie: Beachvolleybalvelden op de VU Campus (De Boelenlaan 1111)
  • Tijd: Maandagavonden van 17-18u, 18-19u en 20-21u.
  • Aantal trainingen: Er wordt van 11 mei t/m 13 juli getraind, in totaal 10 keer.
  • Kosten: 30 euro.
  • De inschrijf deadline is verstreken en de trainingen zitten helemaal vol. Er is nog plek op de wachtlijst. Als iemand zich voor de training afmeld, dan kan jij deze plek innemen. Inschrijven wachtlijst: klik hier om je in te schrijven

—————

Informatie Beachseizoen 2019

Deelnemen aan de training op maandag

Het aantal plekken voor deelnemers aan de trainingen is beperkt, daarom zijn zowel KVA leden als niet-leden verplicht om vooraf in te schrijven. De inschrijving gaat via een online inschrijfformulier.

De trainingskosten voor de jeugd (17 jaar of jonger) bedragen 30 euro voor tien trainingen en de kosten voor de senioren (18 jaar of ouder) bedragen 40 euro. Leden van KVA ontvangen een factuur, niet-leden moeten ter plekke betalen op de eerste training. Inschrijven betekent betalen, ook als je uiteindelijk weinig komt opdagen.

Deelnemen aan de instuif op vrijdag

Leden van KVA hoeven zich niet in te schrijven voor de instuif en krijgen na afloop van de zomer een factuur opgestuurd. Niet-leden moeten elke keer ter plekke betalen. Ben je (nog) niet lid van KVA en wil je meedoen met de instuif, stuur dan eerst een e-mail naar de beachcommissie om je aan te melden.

De instuifkosten bedragen 2 euro per keer met een maximum van 10 euro voor de hele zomer.

Vragen?

Stuur een e-mail naar de beachcommissie als je nog vragen hebt. De dagen en tijden van de trainingen en de instuif vind je in het programma en informatie over het adres en de voorzieningen op onze beachvolleybal locatie hebben we ook.