👨 Heren 1 promotieklasse

Kom jij promotieklasse spelen bij KVA heren 1? 💪🏽 Er staat een team, maar versterking op meerdere posities is altijd welkom! Mike en Cristian vertellen hieronder kort iets over zichzelf:

Mike: “Ik speel al vanaf mijn jeugd. Begonnen in Hoorn en later verhuisd naar Amsterdam. Altijd buiten of dia gespeeld maar toen ik bij KVA kwam vonden ze midden wel wat voor me. Inmiddels op mijn vertrouwde plekje op dia 😎. Binnenkort verhuis ik naar Zwolle dus we zoeken ook een waardige opvolger voor mij. ☺️

Cristian: “Ik ben Cristian, 33 jaar en kom uit Roemenië. Bij KVA ben ik passer-loper. Als kind heb ik vier jaar gevolleybald. Na uitstapjes naar wat andere sporten volleybal ik inmiddels alweer zeven jaar. Vroeger speelde ik bij de buren van Armixtos. Bij KVA ga ik nu m’n derde seizoen in!”

Heb je interesse, of weet je iemand die interesse heeft? Laat het ons weten!